VIDEO Tâlhar pus pe fugă de o barmaniţă curajoasă. Banditul a fost prins de poliţişti şi băgat după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tâlharul ce a atacat barmaniţa din Vadu Moldovei. FOTO Captură video
Tâlharul ce a atacat barmaniţa din Vadu Moldovei. FOTO Captură video

Un adolescent de 16 ani a intrat la o bucată de noapte într-un bar din localitatea suceveană Vadu Moldovei şi i-a cerut gestionarei banii. Barmaniţa s-a luptat cu el, reuşind să-l pună pe fugă. Tâlharul, care a furat doar un telefon mobil, a fost prins după câteva zile de poliţişti.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului minor A.A.F. (16 ani) pentru săvârşirea infracţiunii de „tâlhărie calificată”.

Anchetatorii au reţinut în sarcina acestuia faptul că în noaptea de 25 spre 26 martie 2018, în jurul orei 01.30, în timp ce alţi doi complici îi asigurau paza, a intrat într-un bar de pe raza localităţii Vadu Moldovei, judeţul Suceava, unde i-a solicitat gestionarei banii.

Cum tânăra nu s-a conformat, inculpatul minor a îmbrâncit-o şi i-a smuls din mână un telefon mobil în valoare de 800 lei, după care a ieşit în fugă din local.

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Fălticeni au admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a tâlharului pentru 30 de zile.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive  reprezintă   etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.              

Alte ştiri pe această temă:

Au fost arestaţi doi dintre minorii care i-au terorizat pe patronii de mici firme din Brăila în 2017. Au spart sau au încercat să pătrundă în 47 de sedii de societăţi

Banda de tâlhari care a jefuit o mulţime de elevi. Cum au fost terorizate victimele, urmărite la ieşirea de la şcoală

Jaf într-un magazin din Arad: vânzătoarea a încercat să-l oprească pe hoţ şi a fost rănită cu un cuţit

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite