VIDEO Doi tineri au fost surprinşi făcând sex în sala de cinema. S-a întâmplat la Suceava, înainte de proiecţia filmului „Fifty Shades Darker”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un spectator intrat mai devreme în sala de cinema pentru a viziona filmul "Fifty Shades Darker" a surprins doi tineri care întreţineau relaţii sexuale. Aceştia riscă să fie amendaţi drastic dacă vor fi identificaţi de către poliţişti.

Momentul erotic a fost imortalizat într-una dintre sălile Cinema City Suceava, din complexul comercial Iulius Mall. 

Cei doi protagonişti şi-au cumpărat bilete la filmul „Fifty Shades Darker” şi au intrat în sală cu câteva zeci de minute înainte de difuzarea peliculei.

Un alt spectator ajuns prea devreme în sala de cinema i-a surprins pe cei doi tineri şi a filmat momentul cu telefonul mobil.

Ulterior, au fost sesizaţi şi agenţii care asigură paza complexului Cinema City, care au intervenit şi i-au evacuat din sală pe protagoniştii scenei erotice.

Potrivit tânărului care a surprins video scena sexuală şi care a dorit să rămână anonim, cei doi adolescenţi s-au revoltat din cauza faptului că nu sunt lăsaţi să urmărească filmul, susţinând că au tot dreptul atâta timp cât au plătit biletele.

Doi tineri au fost surprinşi făcând sex în sala de cinema la Suceava

Pentru fapta lor, cei doi tineri exibiţionişti riscă să primească amendă, conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

„Potrivit Legii 61/1991 modificată, la articolul 2, alineatul 1, săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice, faptă ce se pedepseşte cu sancţiune contravenţională de la 200 la 1.000 de lei. Pe de altă parte, articolul 373 din Codul Penal spune că ultrajul contra bunelor moravuri constă în fapta persoanei care expune sau distribuie public, fără drept, imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală ori săvârşeşte acte de exhibiţie sau alte acte sexuale explicite în public. Un astfel de faptă se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă. În urma verificărilor care se vor efectua urmează să se stabilească caracterul contravenţional sau penal al faptelor, urmând a se dispune măsurile legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul de poliţie Ionuţ Epureanu.

Reprezentanţii Cinema City Suceava nu au răspuns, până la ora publicării acestui articol, solicitărilor pentru un punct de vedere.

Alte ştiri pe această temă:

Vedete care şi-au dat în petec pe scenă. Scene de sex şi nuditate explicită, sub ochii spectatorilor

Un obsedat sexual s-a masturbat pe stradă, în faţa unei femei. Scenele au îngrozit-o

Prinşi în timp ce făceau sex în public: experienţele a 7 cupluri care au înlocuit dormitorul cu locuri inedite

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite