VIDEO Angajata unui bar, bătută pentru că a refuzat să-i mai vândă rachiu unui client

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: captură de pe înregistrarea video
FOTO: captură de pe înregistrarea video

O femeie de 31 de ani a fost lovită într-un bar din cartierul Burdujeni al municipiului Suceva, de către un individ aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Bătăuşul a devenit agresiv în momentul în care barmaniţa l-a anunţat că nu-i mai vinde băuturi alcoolice.

Femeia care a fost agresată are 31 de ani şi este angajata barului, care se află în cartierul Burdujeni, din municipiul Suceava. Ea a reuşit să îl scoată din sărite pe agresor în momentul în care l-a anunţat că nu-i mai vinde băuturi alcoolice. Bărbatul era deja sub influenţa alcoolului şi devenise recalcitrant. 

Bătăuşul a început să facă scandal, a lovit-o pe angajată cu palma în zona capului, după care a spart nişte sticle. Scena a fost suprinsă de camerele video de supraveghere din incinta barului. Femeia a depus plângere la Poliţie mai ales că are şi dovezi. 

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz. Agresorul s-a ales cu un dosar penal pentru "distrugere", "lovire sau alte violenţe". El este cercetat de procurori în stare de libertate.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite