Val de sinucideri în judeţul Suceava. Şase persoane şi-au pus capăt zilelor în mai puţin de două săptămâni

0
0
Val de sinucideri în judeţul Suceava. FOTO Adevărul
Val de sinucideri în judeţul Suceava. FOTO Adevărul

În ultima perioadă, pe raza judeţului Suceava au fost înregistrate şase sinucideri. O femeie s-a aruncat în faţa trenului, iar alte cinci persoane s-au spânzurat.

În ultimele două săptămâni, pe raza judeţului Suceava a fost înregistrat un val de sinucideri. Nu mai puţin de şase persoane şi-au pus capăt zilelor alegând fie să se arunce în faţa trenului, fie să-şi pună ştreangul de gât.

O femeie de 32 de ani, din localitatea Valea Putnei, s-a aruncat în faţa trenului Galaţi – Cluj Napoca. Aceasta era bolnavă şi intrase în depresie. Ea a lăsat un bilet prin care şi-a cerut iertare pentru gestul extrem, explicând că nu mai poate trăi aşa.

O femeie de 60 de ani, din municipiul Suceava, care locuia fără forme legale în comuna Ciprian Porumbescu, s-a spânzurat într-o anexă din gospodăria sa. În urma cercetărilor făcute de poliţişti s-a stabilit că într-un şopron a fost găsită victima, care la nivelul gâtului avea un şanţ de spânzurare. Din discuţiile purtate cu concubinul ei, a rezultat faptul că acesta a plecat de acasă, luându-şi la revedere de la femeie, după care a sunat-o de mai multe ori, fără a primi nici un răspuns.

Bărbatuil s-a întors acasă şi a găsit-o spânzurată cu o sfoară, de o scară din lemn, în şopronul din gospodărie. El a tăiat sfoara şi a aşezat-o pe podeaua anexei, solicitând sprijinul SMURD.

Din discuţiile purtate cu fiul femeii, a reieşit că în urma unei operaţii suferite în luna mai 2018, mama sa a intrat în depresie, însă nu ştia dacă urma tratament medicamentos pentru tulburarea psihică. Poliţiştii au dispus efectuarea unei necropsii pentru stabilirea cauzei decesului. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Un bărbat de 47 de ani, din comuna Baia, a fost găsit de către soţia sa, în podul grajdului, cu o funie legată de gât. Poliţiştii nu au descoperit pe corpul său semne vizibile de violenţă, iar din declaraţia soţiei sale a rezultat faptul că acesta i-a spus în repetate rânduri că intenţionează să se spânzure. Anchetatorii au dispus efectuarea unei necropsii pentru stabilirea cauzei decesului. Şi în acesta caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Alte ştiri pe această temă:

Un bărbat s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 11 al unui imobil de lux din Capitală

Două persoane au murit la distanţă de doar câteva minute după ce au căzut de la înălţime. Una dintre victime a rămas suspendată de o grindă

O adolescentă de 17 ani din Călăraşi a încercat să-şi ia viaţa din cauza unor poze deocheate. A fost ameninţată de un băiat că vor fi publicate pe Facebook

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite