UPDATE: Jumătate dintre bolnavii de la Psihatria din Câmpulung Moldovenesc au fost externaţi. O avarie a lăsat fără căldură municipiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O avarie la o conductă magistrală a lăsat fără gaz metan oraşul Câmpulung Moldovenesc
O avarie la o conductă magistrală a lăsat fără gaz metan oraşul Câmpulung Moldovenesc

Peste 1.900 de câmpulungeni au rămas fără gaz metan, din cauza unui dop de gheaţă aflat pe o conductă magistrală. Mai multe şcoli şi spitalele din localitate sunt afectate de lipsa gazului.

UPDATE: 22 dintre cei 42 de pacienţi ai Spitalului de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc au fost externaţi din cauza frigului din unitatea spitalicească. Ceilalţi 20 de pacienţi au fost grupaţi în alte saloane ce sunt încălzite cu radioatoare.

O avarie ce s-a produs la o magistrală Transgaz ce alimentează cu gaz metan consumatorii din Câmpulung Moldovenesc crează probleme autorităţilor locale. Un dop de gheaţă a apărut pe o conductă de la intrarea în oraş.

Totuşi, din cauza acestei probleme nu a fost nevoie ca şcolile sau spitalele din municipiu să fie închise, temperatura fiind una acceptabilă. Avaria din Câmpulung Moldovenesc afectează aproape 2.000 de consumatori, din care 1.600 sunt consumatori casnici şi 350 instituţii şi agenţi economici.

Printre instituţiile afectate se numără Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare”, Colegiul Naţional Silvic, Şcoala Generală nr.4, Şcoala Specială şi Spitalul de Psihiatrie. La Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc nu sunt probleme cu încălzirea, însă la bucătărie gazul metan este necesar la gătit. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite