UPDATE FOTO VIDEO Drumuri naţionale, închise de viscol la Suceava. Peste 200 de persoane, blocate în maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DN2, în zona Bălcăuţi, în data de 3 aprilie 2015. FOTO: Dinu ZARĂ
DN2, în zona Bălcăuţi, în data de 3 aprilie 2015. FOTO: Dinu ZARĂ

Drumul naţional 2 a fost închis vineri, în jurul orei 15.00, prin ordin al prefectului de Suceava, Constantin Harasim, pe tronsonul Iacobeşti - Siret.

UPDATE 18.54: Circulaţia pe drumurile DN2, între Iacobeşti şi Siret, şi pe DN 17A, între Bălcăuţi şi Dorneşti, a fost reluată, a informat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava, Mihaela Mihai.

UPDATE 15.38: A fost închis şi DN17 ani, între Bălcăuţi şi Dorneşti, tronson de drum care asigură legătura între oraşul Siret şi municipiul Rădăuţi.

"Secţia de Drumuri Naţionale Suceava intervine cu următoarele utilaje care acţionează pentru restabilirea circulaţiei: trei ATB-uri, două Unimog-uri, un Caterpillar. Se apreciază că drumurile vor fi redeschise într-un interval de trei ore. Sunt semnalate intensificări ale vântului, care vor atinge şi depăşila rafală viteze de 55...60 km/h, izolat 70 km/h", a precizat prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim.

***

Prefectura judeţului Suceava a anunţat, vineri, la ora 15.00, că drumul naţiona 2 (E85) a fost închis complet circulaţiei rutiere pe tronsonul Iacobeşti - Siret.

Decizia a fost luată pentru că pe tronsonul respectiv din cauza viscolului puternic vizibilitatea era aproape zero.

Mai multe maşini au ieşit în decor, în cursul zilei de vineri, pe tronsonul care a fost închis prin ordin al prefectului Constantin  Harasim.

Alte ştiri din Suceava:

Patronul care a închis gura ANAF. Metoda ingenioasă găsită de proprietarul Killer de a-şi continua afacerea, după ce i-a fost închis magazinul pentru 50 de lei

VIDEO O maşină răsturnată într-o râpă de pe malul Bistriţei a fost observată după nouă ore, şoferul fiind găsit mort

Descoperire de proporţii în Suceava: şapte morminte de pe vremea lui Ştefan cel Mare, găsite în curtea unei biserici

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite