Un tânăr decepţionat în dragoste a ajuns la spital după ce şi-a băgat o sticlă de suc în anus şi n-a putut s-o mai scoată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi pacienţi au murit la spitalul din Craiova după ce şi-au micşorat stomacul Foto

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a stat o săptămână cu o sticlă de suc în anus. În cele din urmă a ajuns la spital, iar o armată de medici a muncit să-l salveze înainte ca ocluzia intestinală să-i pună în pericol viaţa.

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din zona Bazinului Dornelor, judeţul Suceava, şi-a introdus în fund o sticlă de suc de 330 de mililitri. Cum n-a mai reuşit să o scoată, iar durerile au devenit insuportabile, după o săptămână de chin acesta s-a decis să ceară ajutorul medicilor, fără a preciza însă cauza care-i provoacă dureri.

În urmă cu două zile s-a prezentat la Spitalul din Vatra Dornei acuzând dureri puternice în partea dreaptă a abdomenului. După o evaluare a pacientului, medicii dorneni au decis transferul acestuia către Spitalul Judeţean Suceava, cu menţiunea de apendicită acută. Ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, pacientul a fost din nou evaluat medical, doctorii precizând după un prim consult că ar fi suspect de o tumoră abdominală.

Chirurgul Octavian Diaconu a solicitat efectuarea unei investigaţii cu computerul tomograf. Rezultatele au arătat că nu este vorba despre tumoră abdominală, pacientul având în intestinul gros o sticlă de suc.

„Iniţial am crezut că este vorba despre o tumoră abdominală şi l-am trimis la computer tomograf. M-au sunat şi mi-au spus că are o sticlă în rect şi peritonită, aceasta din urmă fiind provocată de ocluzia intestinală. Având sticla de o săptămână, materiile fecale nu au putut fi eliminate. S-a intervenit chirurgical, a fost extras corpul străin, pacientul fiind în prezent în afara unui pericol eminent, dar totuşi următoarele zile sunt critice, existând posibilitatea să apară complicaţii şi chiar nevoia unei alte intervenţii chirurgicale”, a declarat medicul chirurg Octavian Diaconu.

Din echipa medicală condusă de chirurgul Octavian Diaconu au mai făcut parte medicul chirurg Livia Petre şi medicul anestezist Dan Bărbunc.

Chirurgul Octavian Diaconu. FOTO Dănuţ Zuzeac

                                   Chirurgul Octavian Diaconu. FOTO Dănuţ Zuzeac

Dorneanul de 29 de ani s-a confesat medicilor spunând că s-ar fi certat cu iubita sa şi, pe fondul supărării şi a consumului de alcool, şi-a introdus o sticlă de suc în fund. După intervenţia chirurgicală, care i-a salvat viaţa, acesta şi-a schimbat povestea şi le-a menţionat medicilor că nu-şi aminteşte circumstanţele în care i-a ajuns sticla în anus, precizând că era mult prea beat. Din spusele medicilor, reiese că starea de sănătate a tânărului în vârstă de 29 de ani este bună, fiind transferat de la secţia de Terapie Intensivă la secţia de Chirurgie generală.

Alte ştiri pe această temă:

Botoşăneanul care a reuşit să-i şocheze pe medici: şi-a tăiat singur piciorul cu toporul din cauza unor vedenii

Crimă înfiorătoare într-un sat: o femeie a fost decapitată de soţ, iar cadavrul ei incendiat. Bărbatul a vrut să se omoare

Johnny Depp s-a automutilat şi a scris cu propriul sânge pe o oglindă „Amber cea uşuratică“: actriţa a prezentat în instanţă fotografii doveditoare

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri