Botoşăneanul care a reuşit să-i şocheze pe medici: şi-a tăiat singur piciorul cu toporul din cauza unor vedenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un botoşănean şi-a amputat singur piciorul, în urma unor vedenii. Bărbatul şi-a pus piciorul în pungă şi abia după ce nu a mai suportat durerile a chemat ambulanţa. Medicii botoşăneni spun că nu au mai văzut aşa ceva.

Un botoşănean a reuşit să-i şocheze pe medicii de la Spitalul Judeţean ”Mavromati„. Acesta a ajuns la spital cu piciorul amputat. Omul îşi ducea membrul într-o pungă şi a declarat că şi l-a tăiat singur, fiindcă îl durea şi pe deasupra a mai avut şi nişte vedenii. ”Ajungi spre pensie şi nu le vezi pe toate în activitatea medicală“, a declarat stupefiat pentru stiri.botosani.ro, medicul Radu Malancea.

Şi-a tăiat piciorul cu toporul

Bărbatul are 56 de ani şi este din localitatea Drăguşeni, judeţul Botoşani. Acesta acuza de mai mult timp dureri la unul dintre picioare. Mai mult decât atât, bănuia că ar avea arterită. După ce a consumat alcool în exces, a pus mâna pe un topor şi a început să-şi taie piciorul. Se presupune că şi-a administrat nu mai puţin de trei lovituri de topor, până când membrul s-a desprins de trup. Şi-a pus piciorul într-o pungă şi abia după ce nu a mai suporat durerile a chemat ambulanţa. Medicii presupun că din cauza lamei tocite a toporului, artera aproape s-a închis în interior după lovitură, iar botoşăneanul nu a sângerat atât de abundent încât să-şi piardă viaţa. 

Vedenii de la băutură

Culmea, botoşăneanului, după ce şi-a revenit din beţie, îi pare rău că şi-a tăiat piciorul. Spune că în acele momente avea viziuni, a văzut nişte reptile şi atunci a pus mâna pe topor. Nu-şi mai aduce aminte cum s-a întâmplat exact şi de ce. Medicii vor interveni pentru o serie de retuşuri la ceea ce a mai rămas din piciorul botoşăneanului, tocmai pentru a-l face funcţional în vedere instalării unei proteze.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

A murit tânăra focşăneancă bolnavă de cancer. Ea s-a stins din viaţă pe un pat de spital din Turcia

Eroul protestelor de la Ploieşti. În cârje kilometri întregi, pentru schimbare: „Am mers din centru până la nord. Acolo am simţit că nu mai pot“

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite