Un român îşi vinde casa imensă în schimbul a 100.000 de Biblii: „Sunt un om simplu. Vreau şi eu să fiu mântuit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa oferită în schimbul a 100.000 de Biblii. FOTO Facebook/ Oana Şlemco
Casa oferită în schimbul a 100.000 de Biblii. FOTO Facebook/ Oana Şlemco

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, a postat un anunţ prin care spune că îşi cedează proprietatea în schimbul a 100.000 de Biblii.

Un bărbat din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, şi-a scos casa la vânzare şi doreşte să obţină în schimbul imobilului 100.000 de Biblii. Locuinţa se află la ieşirea din localitate spre Vatra Dornei şi este una impunătoare pe două etaje.

Abel Viorel Cipeliuc Varvaroi a postat un anunţ destul de mare pe faţa clădirii prin care anunţă că îşi schimbă casa pe 100.000 de biblii. Lângă acest anunţ se mai găseşte un banner cu mesajul „Fii pregătit Isus revine”.

Bărbatul este plecat de mai bine de 20 de ani de zile în Spania şi spune că doreşte să strângă aceste cărţi pentru a porni într-o acţiune misionară în Africa, unde doreşte să ofere Biblii cetăţenilor de pe acest continent.

„Sunt un om simplu, modest, şi vreau şi eu să fiu mântuit. Anunţul este un simbol. Vreau să-mi dedic toată viaţa mea să fac tot ceea ce pot şi cred că este bine ca să mă salvez pe mine şi pe cei din jurul meu. Am făcut lucrul acesta înaintea Domnului. Şi dacă Dumnezeu va considera că trebuie să duc Bibliile pe care le voi primi, mă voi duce cu cea mai mare putere”, a declarat Abel Varvaroi, pentru ziarul Monitorul de Suceava.

casa câmpulung. FOTO Oana Şlemco

                            Anunţul lui Abel Varvaroi. FOTO Facebook/ Oana Şlemco

Bărbatul nu doreşte să primească orice fel de Biblie. Cărţile trebuie să fie scrie ori în limba engleză, ori în limba franceză. Abel Varvaroi se pregăteşte să plece în Africa în primăvara acestui an, astfel că doreşte să-şi vândă cât mai repede casa în schimbul Bibliilor.

„Imobilul este format din şase dormitoare şi două garaje la parter. Valoarea de piaţă a acestei case se ridică undeva la 130.000 de euro”, arătat agentul imobiliar Alin Pricope.

Pe site-urile de specialitate o Biblie are preţul cuprins între 40 şi 170 de lei.

Alte ştiri pe această temă:

ANALIZĂ Locuinţele sunt cu o treime mai ieftine decât acum 10 ani. Tendinţa este de încetinire a ritmului scumpirilor

Cine este dezvoltatorul imobiliar care a pus pe jar un oraş, după ce o stradă refăcută cu bani europeni s-a surpat

Studiu: Tranzacţiile cu terenuri au depăşit 350 milioane de euro în 2017. Care sunt cele mai „vânate” zone din Capitală

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite