Un pieţar din Suceava a înjunghiat mortal un client care l-a pălmuit, nemulţumit de calitatea mărfii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia s-a produs în piaţa din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, în după-amiaza zilei de vineri, 1 mai, când oraşul era împânzit de poliţişti. Clientul, un pensionar aflat în căutare de şuruburi, i-a dat o palmă vânzătorului, nemulţumit fiind de oferta de pe tarabă. Vânzătorul l-a înjunghiat mortal pe client în zona inimii.

Presupusul criminal este Mihai Ioan Tocilă, are 35 de ani şi vindea fel de fel de obiecte plastice şi şuruburi pe o tarabă din piaţa Burdujeni a municipiului Suceava.

Cei care-l cunosc spun că era o persoană agresivă, mereu pusă pe ceartă şi mereu în căutare de scandal. De altfel, anchetatorii susţin că bărbatul mai are o condamnare de patru luni pentru o faptă de lovire şi se afla în perioada de încercare, ceea ce înseamnă că acum riscă pedeapsa maximă pentru omor.

În ziua nenorocirii, pensionarul a petrecut mai multe minute la tarabă vânzătorului încercând să găsească şuruburile de care avea nevoie.

Vânzătorul i-ar fi prezentat mai multe variante, iar pensionarul l-ar fi acuzat un moment dat că încercă să-i vândă ceva care nu-i este de folos.

Vânzătorul ar fi replicat că nu-i mai vinde niciun obiect. În acel moment, clientul i-a dat o palmă vânzătorului şi i-a spart ochelarii. Acesta a fost momentul în care Mihai Ioan Tocilă nu s-a mai controlat, a pus mâna pe cuţit şi  l-a înjunghiat pe pensionar în zona inimii.

Victima n-a murit pe loc, dar s-a stins pe masa de operaţie a medicilor de la Spitalul Judeţean Suceava. Agresorul a fost reţinut de Poliţie.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite