Un bărbat a murit la Suceava după ce maşina în care se afla a căzut într-o râpă, de la o înălțime de 40-50 de metri

0
Publicat:

Un bărbat de 47 de ani a murit, vineri, 22 decembrie, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat în judeţul Suceava. O altă victimă a refuzat transportul la spital.

O persoană a murit după ce mașina a căzut într-o râpă FOTO IPJ Suceava
O persoană a murit după ce mașina a căzut într-o râpă FOTO IPJ Suceava

ISU Suceava a intervenit, vineri seară, pe 22 decembrie, la un autoturism răsturnat în afara părţii carosabile, pe raza comunei Cârlibaba.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul militarilor, au intervenit lucrătorii SVSU Cârlibaba şi un echipaj SAJ Suceava”, au transmis reprezentanții ISU Suceava.

În evenimentul rutier au fost implicate două persoane.

„Din nefericire, una dintre ele (un bărbat în vârstă de 47 de ani), a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viaţa, şi s-a declarat decesul. Cea de-a doua victimă (un bărbat în vârstă de 50 de ani), a fost monitorizată din punct de vedere medical, dar a refuzat transportul la o unitate spitalicească”, au precizat pompierii.

Polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs pe un drum forestier, închis circulației publice, pe care șoferul a scăpat autoturismul de sub control, în timp ce încerca să facă o manevră de întoarcere.  

Mașina s-a răsturnat în afara drumului, la o diferență de nivel de circa 40-50 de metri. Un pasager din autovehicul, un bărbat de 47 de ani, tot din Cârlibaba, și-a pierdut viața în accident.

În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că șoferul avea concentrația de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul din Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă.

Tânăr de 19 ani, mort la Suceava într-un accident auto

Accidentele rutiere soldate cu decese se țin lanț în județul Suceava în ultimele zile. Un tânăr de 19 ani a murit, în noaptea de joi spre vineri, 14/15 decembrie 2023, într-un accident rutier produs în judeţul Suceava. Maşina în care se afla s-a răsturnat în afara carosabilului.

Dispeceratul comun ISU-SAJ Suceava a fost anunţat, în noptea de joi spre vineri, 14/15 decembrie 2023, la ora 2.30, despre producerea unui accident rutier, pe drumul comunal de pe raza localitaţii Petia (la ieşire spre localitatea Unceşti).

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ, au transmis reprezentanții ISU Suceava.

Sursa citată a precizat că, la sosirea echipajelor, a fost găsit un autoturism, care era răsturnat în afara părţii carosabile.

„În exteriorul maşinii a fost identificată o victimă inconştientă, un tânăr în vârstă de 19 ani. Din nefericire, victima avea leziuni incompatibile cu viaţa, iar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul acesteia”, au mai precizat reprezentanții ISU Suceava.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă și cercetează circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Pasager decedat în urma unui cumplit accident de circulație

O altă persoană a decedat, iar alte două au fost rănite, în urma unui accident rutier produs, miercuri, 13 decembrie 2023, în localitatea Arbore din judeţul Suceava, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Culmea, tocmai șoferul vinovat, care circula beat și cu viteză, având antecedente rutiere, a scăpat teafăr.

Potrivit acestora, în accident au fost implicate un tractor cu plug şi un autoturism.

„Din nefericire, o persoană de sex masculin din autoturism prezintă leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarată decedată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Intervin pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Solca cu o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare, cu sprijinul a două echipaje SAJ. Persoana decedată era încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului", au transmis reprezentanții ISU Suceava.

Șoferul a supraviețuit, iar o adolescentă în vârstă de 16 ani, pasageră în autoturism, dar şi şoferul tractorului au suferit mai multe traumatisme și au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Pe DN 2K, în zona accidentului, traficul a fost restricţionat, potrivit Centrului Infotrafic. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite