Teribilism în trafic la Rădăuți. Un ucrainean s-a plimbat cu mașina prin oraș cu un pasager ieșit prin trapa vehiculului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mașina a fost identificată după ce imaginile cu petrecărețul din trafic au ajuns virale pe rețelele de socializare. Șoferul a fost sancționat.

FOTO: captură video
FOTO: captură video

Teribilism în trafic, sancționat de polițiști. Un șofer ucrainean s-a plimbat prin Rădăuți cu un pasager (tot cetățean ucrainean) ieșit pe trapa bolidului de lux. Indiviful dansa pe ritmuri de manele și a atras atenția localnicilor, care l-au filmat.

Pe rețelele de socializare și în spațiul mediatic online au apărut imagini care surprind un autoturism, circulând pe strada Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți, având un pasager ieșit pe trapa vehiculului.

Șoferul de 27 ani a fost identificat ulterior în trafic de către polițistii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți.

Acesta a fost sancționat contravențional cu 10 puncte amendă în valoare de 1.450 lei pentru transportul persoanelor neasigurate pe geamul autoturismului și pentru faptul că nu purta centura de siguranță. De asemenea, s-au aplicat și două puncte penalizare.

Teribilismul și tendința de a epata prin gesturi neconforme și atitudine de sfidare a legii pot genera tragedii rutiere, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava – Ionuț Epureanu.

Acesta a precizat că, în marea majoritate a acestor incidente, sunt implicați tineri care nu doar manifestă dispreț față de lege dar pun în pericol propria viața și a altor persoane.

Polițiștii vor dispune în continuare măsuri din cele mai ferme în cazul abaterilor care pun în pericol siguranța rutieră, comportamentele de tip teribilist nefiind tolerate.

IPJ Suceava face încă o dată apel la toți participanții la trafic să respecte legislația rutieră.

tiribilist Rădăuți 2 png
Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite