Teribil accident rutier pe un drum aglomerat din Suceava. Un bărbat a ajuns în stare critică la spital după impactul frontal între două maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una dintre maşinile implicate în accidentul rutier din Suceava FOTO ISU Suceava
Una dintre maşinile implicate în accidentul rutier din Suceava FOTO ISU Suceava

Un accident rutier grav s-a produs în dimineaţa zilei de vineri, 20 decembrie, pe DN 17 A, între localităţile sucevene Dorneşti şi Ratoş. Două maşini s-au lovit frontal. În urma impactului, unul dintre şoferi a ajuns în stare critică la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”.

Judeţul Suceava se află în continuare pe primul loc pe ţară ca număr de accidente grave, soldate cu pierderi de vieţi omeneşti. De la începutul anului şi până în prezent, 80 de persoane şi-au pierdut viaţa pe şosele, fie din cauza neatenţiei şoferilor, fie din cauza pietonilor.

Practic, nu există zi în care să nu se producă un un accident rutier în Suceava. Vineri, în jurul orei 7.00, două maşini s-au ciocnit pe DN 17 A, între Dorneşti şi Ratoş. În urma impactului, doi şoferi au fost răniţi. Unul se află în stare critică la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”, iar celălalt a suferit răni uşoare. Traficul rutier în zonă a fost blocat pentru aproximativ o oră. Apoi, timp de o jumătate de oră s-a circulat alternativ pe câte un un sens. În jurul orei 8.30, circulaţia s-a reluat în condiţii normale.

Poliţia a deschis un dosar penal şi urmează să stabilească condiţiile în care s-a produs accidentul rutier.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite