Telenovelă amoroasă la Suceava. Un bărbat a sunat la 112 şi a reclamat că poliţiştii i-au răpit amanta, după ce soţia nu a vrut să împartă patul cu el şi iubita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din comuna suceveană Siminicea a vrut să o aducă acasă pe amanta sa, susţinând că ar fi o verişoară. Soţia sa şi-a dat seama de tot şi nu a fost de acord cu cele propuse de bărbat. Între cei trei a izbucnit un scandal monstru, ce a fost aplanat de către doi agenţi. Amanta a plecat de la domiciliul celor doi soţi, iar la scurt timp bărbatul a sunat la 112 şi a acuzat că poliţiştii ar fi răpit-o.

Un bărbat din comuna Siminicea, judeţul Suceava, a făcut un scandal monstru după ce soţia sa a chemat poliţia pentru a o ajuta să o scoată din casă pe amanta lui. Individul a sunat la 112 şi i-a acuzat pe poliţişti că i-ar fi răpit amanta pe care a transformat-o în verişoară.

La data de 7 ianuarie 2018, la ora 08.42, Nicolae Tucaliuc (50 de ani), din comuna Siminicea, a sunat la 112 şi a spus că doi poliţişti ar fi răpit-o pe o verişoară de-a sa de la domiciliul său. Din verificările făcute de anchetatori a rezultat că în cursul zilei de 6 ianuarie a.c., în intervalul orar 17.00 – 01.00, de serviciu pe raza localităţii Siminicea au fost planificaţi agentul şef adjunct  de poliţie Florin Handîc, din cadrul Poliţiei oraşului Salcea şi agentul Răzvan Popa, din cadrul Postului de Poliţie Siminicea.

La ora 22.29, aceştia au fost anunţaţi prin 112 de către Nicolae Tucaliuc, despre faptul că soţia sa, Lenuţa – Mihaela Tucaliuc, provoacă scandal la locuinţa lor din comuna Siminicea. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că bărbatul se afla într-o stare avansată de ebrietate, el fiind cel care provoca scandal. Acesta a refuzat de asemenea să se legitimeze.

Din verificările făcute de agenţi a rezultat că Nicolae Tucaliuc a adus-o la locuinţa conjugală pe Tatiana Nagâţ (49 de ani), din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, cu mai multe geamantane cu haine, sub pretextul că aceasta este verişoara sa. Soţia sa s-a arătat intrigată de prezenţa Tatianei Nagâţ, întrucât bănuia că este amanta soţului ei.

Nicolae Tucaliuc a provocat scandalul deoarece soţia sa nu era de acord ca toţi cei trei să doarmă în aceeaşi cameră şi în acelaşi pat. La scurt timp, la locuinţa celor doi au venit rudele Lenuţei – Mihaela Tucaliuc, care au convins-o pe presupusa amantă să părăsească domiciliul soţilor Tucaliuc, aceasta plecând doar cu o geantă de culoare roşie, restul bagajelor rămânând în casă.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru provocarea de scandal şi pentru refuzul de a da relaţii organelor de poliţie pentru stabilirea identităţii sale conform legii 61/1991 R.

În dimineaţa zilei de 7 ianuarie 2018, la ora 08.20, Nicolae Tucaliuc a sunat din nou la 112 pe motiv că poliţiştii care au fost la evenimentul din seara precedentă, au răpit-o pe verişoara sa Tatiana Nagâţ. Agenţii ajunşi la domiciliul bărbatului au constatat că acesta se afla iar în stare de ebrietate. Individul făcea scandal, ameninţând că o va omorî pe soţia sa. Din acest motiv el a fost încătuşat şi dus cu o ambulanţă la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava, unde a fost internat.

Tatiana Nagât a fost audiată de poliţişti, aceasta negând faptul că ar fi fost răpită de cineva. Ea a povestit că după ce a izbucnit scandalul în familia Tucaliuc, a plecat de bunăvoie la o verişoară de pe raza localităţii Siminicea, revenind la domiciliul celor doi soţi, în cursul zilei de 7 ianuarie 2018, în jurul orei 12.30, pentru a-şi recupera bagajele pe care le lăsase acolo în cursul serii.

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „violenţă în familie”. De asemenea, Nicolae Tucaliuc a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.000 de lei pentru apelare abuzivă la 112 şi adresarea de injurii conform Legii 61/1991 Modificată.

Alte ştiri pe această temă:

Telenovelă într-un cabinet de medicină de familie: primarul, doctorul şi asistenta medicală nu s-au înţeles

Telenovelă cu final tragic: o femeie şi-a înjunghiat concubinul, care în urmă cu 13 ani de zile îi omorâse amantul

Telenovelă incendiară într-o comună din Vrancea. Cum a rămas fără maşină un medic veterinar amorezat, după un atac cu cocktail Molotov

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite