Sute de familii din Suceava stau în frig din cauza unei avarii. Specialiştii nu reuşesc să găsească problema pentru a o remedia

0
0
FOTO: svnews.ro
FOTO: svnews.ro

Sute de familii care locuiesc în zona centrală a Sucevei au rămas fără încălzire încă de miercuri seară din cauza unei avarii. Sunt afectate 10 blocuri. Specialiştii de la Thermonet nu au reuşit până la această oră să stabilească zona exactă a avariei pentru a putea interveni.

Aproximativ 200 de familii care locuiesc în zona centrală a Sucevei au rămas fără încălzire încă de miercuri seară. Furnizarea a fost sistată din cauza unei avarii care a apărut la punctul termic Mihai Viteazu 2. Sunt afectate 10 blocuri, transmite operatorul Thermonet.

Problema nu era rezolvată nici joi după-amiază, pentru că inginerii nu reuşeau că găsească zona exactă a avariei pentru ca muncitorii să poată interveni.

„Am vorbit acum cu colegii din teren şi avem speranţe că o vom localiza în scurt timp. După ce o localizăm şi decopertăm, putem estima timpul de remediere şi repornire a furnizării încălzirii”, ne-a declarat un reprezentant al Companiei.

Mai multe - Suceava

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite