Şofer de TIR, dispărut în Germania cu marfă de 200.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un şofer de TIR din Suceava a dispărut în cursă în Germania cu marfă de 200.000 de euro. FOTO: Adevărul
Un şofer de TIR din Suceava a dispărut în cursă în Germania cu marfă de 200.000 de euro. FOTO: Adevărul

Un şofer de TIR din oraşul sucevean Salcea este căutat de poliţişti după ce a fost dat dispărut de către firma unde lucrează, care a anunţat că acesta plecase într-o cursă din Olanda în Germania şi că a abandonat maşina în Germania, dar fără marfă, în valoare de 200.000 de euro.

Administratorul unei firme din comuna suceveană Şcheia a reclamat Poliţiei judeţene Suceaba că de joi la prânz nu mai are informaţii despre un şofer al firmei sale, aflat în cursă în Germania şi care a dispărut, abandonând autovehiculul pe care îl conducea.

Şoferul, în vârstă de 27 de ani, din oraşul Salcea, era angajat al societăţii din 16 mai, iar în 18 mai a preluat din Olanda, de la Rotterdam, o autoutilitară a societăţii la care a fost angajat.

El a făcut mai multe curse în Europa, transportând diverse mărfuri, iar joi dimineaţă a plecat din Olanda cu autoutilitara cu remorcă încărcată cu sârmă de cupru în greutate de 24.956 de kilograme, cu destinaţia Koln, Germania.

Şoferul a făcut mai multe opriri, iar după ultima oprire a mers la o adresă din Germania, de unde a anunţat telefonic dispecerului firmei sale că are o problemă la maşină. Din cauză că ulterior şoferul nu a mai comunicat cu dispeceratul, un angajat al firmei sucevene a ajuns la adresa din Germania, unde a găsit camionul abandonat fără marfă.

Reprezentanţii firmei sucevene au luat legătura cu firma căreia îi aparţinea marfa, care ar fi anunţat despre incident autorităţile din Belgia, Olanda şi Germania, marfa fiind asigurată .Valoarea estimată pentru marfa dispărută este de aproximativ 200.000 de euro.

Citeşte şi:

BAC 2013 Rezultate parţiale Suceava

ADMITERE LICEU 2013 Elevi de top din Suceava: Iulian Atănăsoae, cel mai tânăr developer Microsoft din România, şi Ionut Blesneag, suceveanul care vrea să unifice teoria gravitaţională cu fizica cuantică

ADMITERE LICEU 2013 SUCEAVA: A fost publicată ierarhia candidaţilor din judeţul Suceava. Nouă elevi vor intra la liceu cu media zece pe linie

Tânăr din Suceava, reţinut pentru pornografie infantilă. Avea pe calculator 32.000 de filme şi fotografii cu minori

ADMITERE LICEU 2013 Profesori de top din Suceava. Cezar Anuţei, dascălul care a înfiinţat o pepinieră de olimpici la CN "Mihai Eminescu"

Topul celor mai bune licee din judeţul Suceava

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite