Poliţist de frontieră lovit cu pumnul în faţă de un ucrainean ce încerca să introducă în ţară ţigări de contrabandă

0
0
Poliţist de frontieră lovit cu pumnul în faţă contrabandist. FOTO Poliţia de Frontieră
Poliţist de frontieră lovit cu pumnul în faţă contrabandist. FOTO Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră au depistat pe raza localităţii sucevene Frătăuţii Noi doi ucraineni care încercau să introducă în ţară 5.950 de pachete cu ţigări în valoare de 69.600 de lei. Unul dintre aceştia a lovit cu pumnul în faţă un poliţist de frontieră.

Un echipaj al Poliţiei de Frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vicovu de Sus a observat în zona de frontieră, pe direcţia localităţii Frătăuţii Noi, judeţul Suceava, mai multe persoane care transportau colete voluminoase spre interiorul ţării.

Poliţiştii de frontieră i-au somat pe indivizii respectivi să se oprească şi, deoarece aceştia nu s-au conformat, a fost tras un foc de avertisment în plan vertical. În acel moment, contrabandiştii au abandonat coletele şi au fugit de la faţa locului, împrăştiindu-se în direcţii diferite.

Poliţiştii de frontieră pornit în urmărirea lor, reuşind să reţină doi cetăţeni ucraineni, respectiv pe Yevhenii K., de 19 ani şi Ivan D., de 20 de ani. Acesta din urmă a devenit violent şi a lovit un poliţist de frontieră cu pumnul în faţă.

Imediat, poliţiştii de frontieră au informat autorităţile de frontieră ucrainene despre eveniment, timp în care desfăşurau măsuri de supraveghere şi verificare a zonei. Cei doi ucraineni împreună cu baxurile cu ţigări au fost duşi la sediul poliţiei de frontieră pentru continuarea cercetărilor. Ca urmare a inventarierii coletelor au rezultat 5.950 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 69.600 de lei, care au fost confiscate.

În urma cercetării în comun a zonei, autorităţile de frontieră din Ucraina au informat că au reţinut, de asemenea, doi cetăţeni ucraineni, în apropierea frontierei. În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă, trecere frauduloasă a frontierei de stat şi ultraj, verificările fiind continuate sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Alte ştiri pe această temă:

Poliţişti atacaţi cu pietre de o ceată de romi. 10 atacatori au fost amendaţi, iar o femeie s-a ales cu un dosar penal pentru ultraj

Doi poliţişti ce au intervenit pentru a aplana un conflict au fost ameninţaţi că vor avea soarta colegului lor omorât în Gara Burdujeni

VIDEO Un poliţist înjurat şi ameninţat pe Facebook a depus plângere pentru ultraj. Mai mulţi comentatori care l-au jignit în postare riscă amenzi sau închisoare

Mai multe - Suceava

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite