Parcarea subterană, transformată în garaj de lux sub ochii poliţiştilor locali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi conform regulamentului de funcţionare al parcării subterane din centrul municipiului Suceava un autoturism poate staţiona doar 12 ore, o maşină de teren de lux are o lună de când stă în aceaşi loc.

Parcările subterane din centrul municipiului Suceava au fost transformate în garaj de lux. Conform regulamentului de funcţionare al parcărilor subternane construite din fonduri europene în centrul municipiului Suceava, un autovehicul poate staţiona în baza unui tichet valabil doar pentru cel mult 12 ore. De respectarea acestui lucru ar trebui să se asigure poliţiştii locali care au un post fix în parcarea subterană tocmai acest lucru.

Cu toate acestea, regulile par să nu fie valabile pentru toată lumea. mai mulţi suceveni care utilizează des parcarea subterană 1, cea cu intrare dinspre sensul giratoriu de la McDonalds, au observat că un autoturism Audi Q7 staţionază pe acelaşi loc de apoape o lună.

Autoturismul nu a fost deloc mutat până acum, dovadă fiind praful de un deget adunat pe maşină. Până săptămâna trecută, tichetul de parcare a autoturismului era înoit la fiecare 12 ore, fiind amplasat în exteriorul maşinii, sub ştergător.

Abia după ce Poliţia Locală Suceava a fost întrebată despre situaţia acestui autoturism, la trei săptămâni după ce a fost abandonat acolo, poliţiştii locali au completat un avertisment prin care şoferul era somat să-şi mute maşina şi era invitat la sediul Poliţiei Locale pentru clarificări.

Alte ştiri din Suceava:

Alertă la Suceava după ce în zona de munte s-a auzit un zgomot puternic. ISU a făcut un zbor de recunoaştere şi infirmă ipoteza prăbuşirii unui avion

Şeful Finanţelor judeţului Suceava, Petrică Ropotă, susţinut de PNL, a fost detaşat pentru şase luni la Mehedinţi

Târg de agricultură şi industrie alimentară în parcarea Iulius Mall Suceava

Subprefectul PNL de Suceava Constantin Harasim, înlocuit cu social-democratul Atanasă Nistor

Un bărbat de 60 de ani a murit din cauza gripei cu virus AH3, la Spitalul Judeţean Suceava

Minerii de la Crucea, convinşi cu promisiuni să se întoarcă la muncă

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite