O mireasă gravidă din Suceava a murit în ziua nunții. Nici copilul nu a putut fi salvat. Tânăra a fost internată recent cu COVID-19

0
0

O mireasă gravidă în 7 luni a murit vineri noapte în Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava din cauza unui stop cardio-respirator. Tânăra suferea de afecțiuni cardiace.

Alexandra și Marian, viitorul soț / Foto Facebook
Alexandra și Marian, viitorul soț / Foto Facebook

Alexandra locuia în satul Păltinoasa, iar în seara zilei de vineri 19 august, în jurul orei 21:30 i s-a făcut rău. Marian, logodnicul ei, a transportat-o pe tânăra gravidă la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde aceasta a fost diagnosticată cu stop cardio-respirator și i-au fost aplicate manevre de resuscitare, fiind transportată la UPU Suceava, scrie obiectivdesuceava.ro.

„Pacienta a fost adusă în stop cardio-respirator în curs de resuscitare”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava. Acesta a mai precizat că a fost făcută o operație de cezariană la urgență, dar și că manevrele de resuscitare au continuat.

În ciuda eforturilor medicilor, atât tânăra de 24 de ani, cât și copilul, au fost declarați decedați sâmbătă, în jurul orei 5:00.

Cine este Alexandra

Alexandra avea probleme cardiace, trecând printr-o operație pe cord și având 2 stenturi la inimă. 

Tânăra fusese internată cu COVID-19 la secția de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Suceava în perioada 27 iulie – 2 august 2022. 

Potrivit medicilor, ea s-a externat „la cerere, dar cu stare generală bună, fără necesar de oxigen, analize în parametri normali, cu tratament efectuat complet.”.

Alexandra trebuia să se căsătorească sâmbătă cu logodnicul ei, Marian. La aflarea veștii morții celor doi, bărbatul a făcut un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite