Concubine plimbate în turism sexual. Cele mai mari preţuri erau la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhiva Adevărul
FOTO: Arhiva Adevărul

Trei bărbaţi din Galaţi s-au îmbogăţit pe seama afacerii de a-şi scoate concubinele la produs. Ei le plimbau prin toată ţara, oferindu-le clienţilor pentru relaţii sexuale contra cost. Cei mai mulţi bani i-au făcut la Suceava.

Trei bărbaţi care făceau bani de pe urma concubinelor, folosindu-le drept prostituate, au fost condamnaţi de către Tribunalul Suceava, în urma unei anchete DIICOT. 

Astfel, Marius Lungu, zis „Tarzan”, a primit doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare sub supraveghere, iar Adrian Corbu a primit o pedeapsă cu şase luni mai mare. Al treilea inculpat, Iulian Vasilescu, va sta doi ani, şapte luni şi zece zile în închisoare, el fiind singurul care a primit pedeapsa cu executare, deoarece mai avea o condamnare în trecut. 

Bărbaţii îşi foloseau concubinele pentru a produce bani, schimbând destul de des oraşul în care „munceau”, practicând turism sexual. Toţi trei erau din Galaţi, însă mutau fetele în diferite oraşe, precum Suceava, Piatra-Neamţ, Buzău, Deva sau Arad, însă oraşul Suceava era mereu cap de listă, deoarece aici s-ar practica tarife mai ridicate decât în restul ţării. Fetele percepeau tarife de minimum 150 de lei pentru un singur act sexual sau de 300 de lei pentru o oră, iar dacă ele se deplasau la domiciliul clientului, tariful era de 500 de lei. 

Deşi stăteau în aceleaşi apartamente cu fetele, cei trei inculpaţi apăreau destul de rar, ocupându-se uneori de închirierea apartamentelor. Un alt motiv pentru care aceştia se mutau dintr-un oraş în altul era pentru a nu atrage atenţa autorităţilor. De altfel, aceştia nu figurează cu venituri din 2017, iar la percheziţii au fost ridicate două maşini de lux, 35.000 de euro şi 80.000 de lei. 

Decizia Tribunalului nu este definivită şi poate fi contestată la Curtea de Apel Suceava. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

Ce s-a ales de brigada „onorifică” a Moscovei acuzată de atrocităţile de la Bucea. Mărturia unui medic: „Băieţii s-au săturat”

Românii, la fel de „atenţi” cu mediul ca francezii în urmă cu 30 de ani. Cum se comportă acum cei din Vestul Europei

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite