O fetiţă de trei ani din Suceava a ajuns la spital, după o supradoză de sirop. Poliţiştii au deschis dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Fetiţa a rămas nesupravegheată şi a băut mai multe înghiţituri dintr-un sirop care se afla într-o altă cameră decât cea în care era mama ei.

O fetiţă în vârstă de trei ani, din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, a fost internată la Spitalul Municipal Rădăuţi, după ce s-a prezentat la Urgenţe cu o supradoză de sirop. 

„În urma verificărilor s-a stabilit că zilei de marţi, 31 mai, în jurul orei 10:00, femeia se afla la domiciliul din municipiul Rădăuţi împreună cu cei trei copii minori. La un moment dat, în timp ce mama se afla într-o cameră a locuinţei şi adormea unul dintre copii, fetiţa în vârstă de 3 ani s-a deplasat într-o altă încăpere, unde fiind nesupravegheată a băut mai multe înghiţituri de sirop Panadol. 

Mama a dus-o pe minoră la Spitalul municipal Rădăuţi, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, a fost diagnosticată cu „ingestie involuntară de alte analgezice, neopioide şi antidiuretice”, a transmis IPJ Suceava. 

Copila a rămas internată în spital, sub supravegherea medicilor, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

Un român din Italia, executat în stil mafiot cu 13 gloanţe. Firul anchetei interminabile duce la o grupare criminală

Ultimatumul lui Elon Musk pentru angajaţii Tesla: Reveniţi la birou sau plecaţi

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite