O femeie a fost evacuată din locuinţă pentru că i-a tumefiat ochiul fostului soţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Ca să îl apere pe bărbat, poliţiştii au emis un ordin de protecţie, potrivit căruia femeia nu mai are voie să se apropie de victimă la o distanţă mai mică de 50 de metri.

Un caz atipic de violenţă domestică s-a înregistrat în oraşul Vicovu de Sus din judeţul Suceava, unde poliţiştii au fost solicitaţi să intervină pentru a potoli o femeie care şi-a bătit fostul soţ. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că sesizarea nu fost o glumă nesărată. 

Cei doi au divorţat, însă locuiesc în continuare sub acelaşi acoperiş. În urma unor discuţii contradictorii, femeia i-a tumefiat ochiul fostului soţ.

Persoana vătămată a fost transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Rădăuţi în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fiind diagnosticat cu „contuzie occipital stânga posttraumatic”.

Poliţiştii au completat un formular de evaluare a riscului, iar pe baza răspunsurilor oferite de către partea vătămată, s-a constatat că în cauză există risc iminent. 

„În consecinţă, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile/ 120 ore începând cu data de 12.01.2022 ora 21:05. Agresoarea este obligată să păstreze o distanţă de 50 de metri faţă de victimă şi faţă de imobilul acestuia situat în oraşul Vicovu de Sus“, au detaliat poliţiştii.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie”.  

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Noi detalii în cazul bărbatului suspectat că şi-a ucis în bătaie fetiţa de doi ani. Este acuzat acum de ucidere din culpă şi viol

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul decesului cântăreţului de muzică populară, Petrică Mîţu Stoian

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite