Noi detalii în cazul bărbatului suspectat că şi-a ucis în bătaie fetiţa de doi ani. Este acuzat acum de ucidere din culpă şi viol

0
0
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au schimbat încadrarea juridică a faptei din omor în ucidere din culpă, dar îl acuză pe bărbat de fapte extrem de grave, respectiv viol, rele tratamente aplicate minorilor şi corupere sexuală.

Apar detalii noi în cazul bărbatului din localitatea gălăţeană Iveşti, care este acuzat că, pe 7 iulie, şi-a bătut fetiţa de doi ani până la inconştienţă. Mama copilului a sunat la 112 şi a anunţat iniţial că fetiţa s-ar fi înecat.

Medicii de la SMURD şi cei de la Spitalul de Urgenţă pentru Copii din Galaţi au încercat să o salveze, dar eforturile lor s-au dovedit zadarnice. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz după ce medicii au constatat că micuţa prezenta numeroase vânătăi la nivelul capului, corpului şi picioarelor, dar niciun semn că s-ar fi înecat.

Tatăl fetiţei, Daniel Iacomi, a fost arestat la scurt timp, fiind suspectat că a provocat moartea copilului. Ulterior, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au schimbat încadrarea juridică a faptei din omor în ucidere din culpă, dar îl anchetează acum pe bărbat pentru alte patru infracţiuni grave.

”La acest moment, inculpatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă, 4 infracţiuni de rele tratamente aplicate minorilor, 4 infracţiuni de loviri sau alte violenţe, corupere sexuală a minorilor în formă continuată, corupere sexuală a minorilor şi viol”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Tatălui fetiţei i-a fost adusă la cunoştinţă schimbarea de încadrare juridică şi a fost audiat în prezenţa apărătorului ales. Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a cerut instanţei prelungirea măsurii arestării preventive a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile., solicitarea fiind admisă.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Crimă urmată de sinucidere. Un bărbat şi-a strangulat partenera de viaţă, iar apoi s-a spânzurat

Agresor sexual ucis de o adolescentă de 16 ani, fugită de acasă. Crimă sau legitimă apărare

Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite