O angajată de la Finanţele sucevene a încercat să se sinucidă în instituţie după ce a primit preaviz de concediere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a încercat să se sinucidă pentru că a primit preaviz de disponibilizare. FOTO: Adevărul
Femeia a încercat să se sinucidă pentru că a primit preaviz de disponibilizare. FOTO: Adevărul

Angela H., (46 ani) angajată la Biroul de Resurse Umane şi Salarizare de la Direcţia Finanţelor Suceava, a încercat să se sinucidă la locul de muncă miercuri, după ce a primit preaviz de disponibilizare.

Angela H., în vârstă de 46 de ani, este angajată a Biroului de Resurse Umane şi Salarizare din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a judeţului Suceava. Femeia a primit miercuri dimineaţă preaviz de concediere din cauza reorganizării instuţiei şi mutarea conducerii la Iaşi.

În jurul amiezii, femeia a fost găsită de colegi leşinată în birou. Colegii au alertat imediat autotrităţile. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, unde a rămas internată.

„A fost adusă o pacientă în vârstă de 46 de ani după o intoxicaţie voluntară prin ingestie de medicamente în scop suicidal. Era conştientă, stabilă, cooperantă dar somnolentă. A rămas internată în secţia de medicină internă pentru supraveghere şi tratament de specialitate”, a precizat Adina Văcăreanu, medic specialist la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Suceava.

Se pare că femeia ar fi ingerat mai multe comprimate de Distonocalm şi Rivotril.

Angela H. era angajată la DGFP Suceava de 18 ani. Aproximativ 500 de angajaţi ai DGFP Suceava au primit miercuri preaviz de disponibilizare.

Citeşte şi:

Un tânăr a fost violat şi bătut crunt de doi prieteni cu care băuse toată noaptea la o petrecere

Cucu şi Repede, cei doi tineri care şi-au violat prietenul după ce au băut la o petrecere au fost arestaţi

Contractul secret dintre Omar Hayssam şi ÎPS Pimen: imaginea mănăstirilor din patrimoniul UNESCO, vândută firmei teroristului sirian

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite