Cucu şi Repede, cei doi tineri care şi-au violat prietenul după ce au băut la o petrecere au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Cucu şi Gabriel Repede şi-au recunoscut vinovăţia. FOTO: Dinu ZARĂ
Constantin Cucu şi Gabriel Repede şi-au recunoscut vinovăţia. FOTO: Dinu ZARĂ

Constantin Cucu şi Gabriel Repede, cei doi tineri care au bătut crunt şi violat un tânăr sucevean de 19 ani după ce au băut împreună la o petrecere, au fost reţinuţi de poliţie. În timpul audierilor, cei doi au recunoscut faptele. Tinerii sunt cercetaţi pentru viol, tâlhărie şi vătămare corporală.

Constantin Cucu (26 ani) şi Gabriel Repede (24 ani), cei doi tineri care şi-au violat prietenul şi l-au bătut cu sălbăticie au fost reţinuţi de poliţişti. La audieri, cei doi şi-au recunoscut vinovăţia şi au spus că alcoolul le-a luat minţile. Tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi au petrecut noapte în arestul IPJ Suceava.

„Cei doi suspecţi au recunoscut comiterea faptelor, stabilindu-se că pe fondul consumului de alcool au agresat victima şi i-au sustras şi un telefon mobil. Autorii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, tâlhărie şi vătămare corporală”, a precizat Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Constantin Cucu şi Gabriel Repede au fost prezentaţi magistraţilor de la Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Pe holurile tribunalului, tinerii le-au arătat jurnaliştilor semne obscene.

image

Răzvan Ş., în vârstă de 19 ani a fost găsit inconştient, luni dimineaţă, în apropierea Şcolii Generale nr. 4 din cartierul George Enescu al municipiului Suceava.

Tânărul lucra la o societate de construcţii, unde cunoscuse în urmă cu 12 zile un alt tânăr de 24 de ani. Duminică, Răzvan a fost invitat de colegul de muncă la ziua de naştere. La petrecere a mai participat un al tânăr pe care nu îl cunoştea.

Cei trei au consumat alcool prin mai multe baruri din cartierul George Enescu al municipiului Suceava. La un moment dat lui Răzvan Ş. i s-a făcut rău, după care nu îşi mai aminteşte mare lucru.

“M-am îmbătat tare, mi s-a făcut rău dintr-o dată. Am mers la baie într-un supermarket, am vărsat, am căzut jos acolo, după care nu-mi mai amintesc nimic”, a mărturisit Răzvan Ş.

După ce s-a trezit, tânărul şi-a amintit vag că a fost bătut crunt şi violat de cei doi prieteni. “Unul mă ţinea de gură să nu ţip şi celălalt îmi dădea cu pumnul şi cu picioarele”.

Tânărul a fost lăsat să zacă pe un spaţiu verde. S-a trezit în jurul orei 3.00 dimineaţa din cauza frigului.

“M-am trezit noaptea. Mă durea tot. Mi-am tras pantalonii, am încercat să mă ridic, am putut să merg doar câţiva metri. Mă durea foarte tare mâna”, şi-a aminitit Răzvan Ş.

A fost văzut de o persoană care a anunţat autorităţile. Tânărul a ajuns la spital cu răni grave. Are o mână ruptă şi zeci de vânătăi. Acum, Răzvan Ş. este internat la secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Citeşte şi:

Un tânăr a fost violat şi bătut crunt de doi prieteni cu care băuse toată noaptea la o petrecere FOTO Paradisul din Ţara Dornelor şi Munţii Călimani, locurile care-ţi taie răsuflarea

FOTO VIDEO Crima care a îngrozit Austria, povestită de mama tinerei românce, ucisă săptămâna trecută la Viena: „Era foarte gelos şi posesiv!”

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite