Nu e banc! Matematică de poliţist sucevean: 10+15=15

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt bancurile despre poliţişti bazate de la fapte reale? Răspunsul pare să fie afirmativ dacă luăm cazul unui agent de poliţie care zilele trecute nu a reuşit să facă o adunare de clasa I după ce a reţinut certificatul de înmatriculare al unui autoturism.

Un tânăr şofer sucevean a fost oprit în trafic joi, 10 iulie, de un echipaj al Poliţiei Rutiere Suceava. Agentul de poliţie Ionuţ Senciuc a constatat că pe geamurile autoturismul BMW cu care se deplasa tânărul şofer sucevean erau montate folii neomologate.

Agentul de poliţie Ionuţ Senciuc a decis reţinerea certificatului de înmatriculare al autoturismului BMW până când proprietarul maşinii va îndepărta foliile neomologate.

Odată cu o copie după procesul verbal de constatare a contravenţiei, şoferul a primit şi o dovadă a reţinerii certificatului de înmatriculare, document care îi dă dreptul să circule încă 15 zile.

Deşi pe dovadă a scris că are 15 zile drept de circulaţie, agentul de poliţie Ionuţ Senciuc nu a reuşit să facă o simplă adunare. „Cu drept de circulaţie 15 zile, începând cu 10.07.2014 până la data de 15.07.2014”, a scris agentul de poliţie Ionuţ Senciuc pe documentul citat.

image

Alte ştiri din Suceava:

O tânără de 35 de ani a murit după o partidă de sex cu un vecin

REZULTATE BAC 2014 SUCEAVA Mediile finale de la Bacalaureat 2014 se publică pe EDU.RO

Comisarul Răzvan Andreica, anchetat pentru abuz în serviciu şi fals în declaraţii, a fost trecut la muncă de secretariat

BAC 2014 SUCEAVA. 1505 contestaţii au fost depuse de candidaţii suceveni

EXCLUSIV VIDEO Fata din Suceava care a adus fericire pe toată planeta. Cele 15 secrete ale vieţii

Şeful Poliţiei Fălticeni, trimis în judecată pentru că a vrut să-l scape de dosar penal pe un afacerist abonat la contracte cu CJ Suceava

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite