Muzeul Bucovinei își îndulcește vizitatorii cu ciocolată proprie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciocolata Muzeul Bucovinei
Ciocolata Muzeul Bucovinei

Conducerea instituției din Suceava a găsit o modalitate aparte de promovare și de făcut profit. Turiștii care vin la Muzeul Bucovinei sunt întâmpinați cu ciocolata proprie a instituției în schimbul a patru lei.

Ciocolata „Muzeul Bucovinei” se află începând de astăzi la vânzare în rafturile unității. Sortimentul propriu de ciocolată a fost creat special pentru instituția de la Suceava. Batonul dulce de 35 de grame este produs la Cisnădie, conține ciocolată belgiană cu rom și perle crocante și poate fi cumpărat la prețul de patru lei.

Directorul intituției, Emil Ursu ne-a spus că această ideea i-a venit după ce a vazut ceva similar la Muzeul Brukental din Sibiu. Conducerea Muzeului Bucovinei a pus la punct și alte produse proprii pe care le va comercializa prin standurile secțiilor.

Este vorba despre două sortimente de vin, alb sec și roșu sec. Vinul provine dintr-o podgorie foarte mică din zona viticolă Iași iar producătorul dă asigurări că este unic în țară pentru că nu comercializează acest soi în Romania. Sticla cu licoarea lui Bachus va costa maxim 20 de lei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite