Momentul în care un şofer începător de 19 ani loveşte mortal un pieton care traversa pe zebră | VIDEO

0
0
FOTO: Oana Şlemco
FOTO: Oana Şlemco

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă seară, în municipiul Câmpulung Moldovenesc, din judeţul Suceava. Tânărul care a provocat accidentul era şofer începător şi obţinuse permisul de conducere în urmă cu patru luni.

Aflat la volanul unei maşini, un tânăr de 19 ani nu a fost atent în zona unei treceri de pietoni şi a accident mortal un bărbat de 70 de ani.

Momentul impactului a fost surprins de o cameră video de supraveghere. În imagini se poate observa cum pietonul traversează strada în mod regulamentar, pe o zebră colorată în alb şi roşu pentru a fi mai vizibilă şi semnalizată cu indicator.  

Din imagini reiese că şoferul ar fi circulat cu vitează. Momentul impactului are loc când victima se afla deja la mijlocul trecerii de pietoni. 

Deşi a încercat, bărbatul de 70 de ani nu s-a mai putut  feri din calea autoturismului şi a fost aruncat la câţiva metri distanţă de zebră.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotesc, rezultatul fiind negativ. El avea permisul de conducere de doar patru luni. După impact, conducătorul auto a mai rulat câţiva metri, dar nu a părăsit locul accidentului. El este cercetat acum pentru „ucidere din culpă”. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Preotul Don Juan. Un părinte din Iaşi a fost prins de soţie cu amanta, în timpul unui desfrâu din casa parohială

De câte ori într-o săptămână pot face sex preoţii. Normele stricte scrise în canonul „Despre înfrânarea clericilor de la soţie“

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite