Incendiu cu foarte mult fum la o hală de tâmplărie PVC, în oraşul Salcea. Autorităţile au emis mesaj RO-ALERT

0
Publicat:

Mai multe echipaje de pompieri intervin, duminică, 12 mai, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu care a cuprins o hală în care se află tâmplărie PVC, în oraşul sucevean Salcea.

Incendiul se manifestă cu mari degajări de fum la hala de tâmplărie PVC FOTO ISU Suceava
Incendiul se manifestă cu mari degajări de fum la hala de tâmplărie PVC FOTO ISU Suceava

Un incendiu cu mari degajări de fum a izbucnit duminică, 12 mai, în oraşul Salcea, la o hală a unui operator economic care produce tâmplărie din PVC.

La momentul soririi echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat, cu degajări mari de fum. În aceste condiţii, s-a impus transmiterea unui mesaj RO-ALERT, au transmis reprezentanții ISU Suceava.

La faţa locului intervin pompierii militari şi civili pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Doi bătrâni au murit într-un alt incendiu, la Suceava

Un alt incendiu izbucnit în 5 februarie într-un apartament de pe strada Alexandru cel Bun din oraşul Suceava s-a încheiat cu o tragedie. Doi bătrâni au murit în urma intoxicației cu fum și a arsurilor suferite.

La fața locului au fost trimise o autospecială de stingere, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

 În interiorul apartamentului în care a izbucnit incendiul au fost găsite două persoane inconştiente. Este vorba despre un bărbat şi o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani.

„Din nefericire, în interiorul apartamentului, au fost găsite două persoane inconştiente, un bărbat şi o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani. Pentru ambele persoane, medicul de pe ambulanţa SMURD TIM a declarat decesul", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Incendiu de proporții la o societate comercială din Șcheia

Un alt incendiu a izbucnit pe 28.06.2023 la o hală de depozitare a unei societăți comerciale din localitatea Șcheia, lângă municipiul Suceava.

Flăcările s-au extins rapid din cauză că în interior erau materiale combustibile. Incendiul risca să se extindă la alte hale din vecinătate, dar pompierii au intervenit cu promptitudine și l-au lichidat.

La fața locului au intervenit 17 autospeciale de stingere (7 ISU și 9 ale SVSU Șcheia, Cornu Luncii, Todirești, Mitocu Dragomirnei, Adâncata, Salcea, Dumbrăveni, Bosanci și Hânțești), două autoscări mecanice, un echipaj SMURD și o autospecială a unui agent economic.

Nu s-au înregistrat victime, dar intervenția pompieilor a fost una dificilă din cauză că incendiul se extindea foarte repede și erau degajări mari de fum.

Focul a fost stins după cinci ore de interveție, suprafața afectată de incendiu fiind de aproximativ 10.000 metri pătrați.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite