Hoţul care a lăsat în beznă centura Sucevei. A făcut o pagubă uriaşă pentru doar câţiva lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un hoţ a lăsat pe întuneric un tronson al şoselei de centură care deserveşte municipiul Suceava. El a furat acumulatorii stâlpilor de iluminat de pe porţiunea care face legătura între Zidul Morţii şi comuna Pătrăuţi.

Centura Sucevei a rămas pe întuneric din cauza unui hoţ care a sustras aproape 200 de acumulatori care alimentau stâlpii de iluminat. 

Hoţul a vandalizat peste 30 de stâlpi pentru a fura acumulatorii. Fiecare stâlp are 6 acumulatori. Prejudiciul creat este de peste 200.000 de lei. 

Administratorul şoselei de centură, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a sesizat Poliţia, imediat după ce muncitorii au constatat furtul. 

Oamenii legii l-au identificat deja pe autor. Este vorba despre un tânăr de 28 de ani, care a acţionat pe parcursul mai multor nopţi. 

Poliţiştii au găsit o parte dintre acumulatori la un centru de colectare a  fierului vechi şi o parte acasă la principalul suspect.

Nu se ştie cu exactitate dacă individul a acţionat singur sau au a acut complici. Cert este că a vândut bunurile furate la nişte preţuri de nimic, de sute de ori mai mici decât valoarea lor. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Egoismul orb al europenilor, baza pe care-şi clădesc jihadiştii filozofia atacurilor prezente şi viitoare

LIVEBLOG. SUA alegeri 2020. Trump sau Biden. Cine va fi cel de-al 46-lea preşedinte al Americii

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite