Gara Burdujeni şi mai multe locuinţe, inundate marţi noapte la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O rupere de nori a provocat mai multe probleme în noaptea de marţi spre miercuri în municipiul Suceava. Din cauza cantităţilor mari de apă, Gara Burdujeni şi mai multe locuinţe au fost inundate, un depozit pentru furaje a luat foc, iar un copac a căzut peste o maşină.

Cartierele Iţcani şi Burdujeni din municipiul Suceava a fost afectate în noaptea de marţi spre miercuri de o furtună puternică. Din cauza cantităţilor mari de apă, mai multe curţi şi locuinţe din cartierul Iţcani au fost inundate.

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a declarat că pompierii militari au intervenit cu motopompe pentru înlăturarea apei în mai multe zone din municipiu, după ce au fost inundate mai multe curţi, demisolul unor locuinţe din cartierul Iţcani şi demisolul unui bloc din cartierul Burdujeni.

Pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava au intervenit pentru stingerea flăcărilor la un incendiu produs la un depozit de furaje care a fost lovit de un trăsnet. În aceeaşi noapte, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru îndepărtarea unui arbore care a fost doborât de vântul puternic peste un autoturism.

Lucrătorii Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei municipiului Suceava au intervenit cu motopompe şi o autospecială pentru îndepărtarea apei care s-a acumulat în parcarea Gării Burdujeni din localitate.

Citeşte şi:

Catastrofele care au afectat Suceava în ultimii zece ani: valuri de inundaţii şi dezastre ecologice

VIDEO Potop cu grindină într-un sat din Suceava

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite