FOTO „Trebuie să vând trei kilograme de varză să cumpăr o hârtie igienică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Localnicii culeg varza de pe câmp
Localnicii culeg varza de pe câmp

Localnicii din Milişăuţi sunt disperaţi că nu au cui să îşi vândă varza şi o dau de pomană chiar şi cu 15 bani kilogramul.

Localnicii din Milişăuţi , renumiţi în toată ţara pentru varza pe care o cultivă şi o vindeau în toată ţara, au ajuns la culmea disperării. Oamenii se plâng că nu ştiu ce să mai facă cu atât de multă varză şi au ajuns să o vândă la un preţ de nimic numai să scoată macar câţiva bănuţi să se întreţină.

„E dezastru. Ca în acest an nu a fost niciodată. Nu vindem mai nimic. M-am născut cultivând varză, asta am muncit o viaţă întreagă şi asta ştiu să fac. Dacă prindem vreun client vindem şi cu 20 de bani numai să scăpăm de ea“, ne-a spus Petru Şerban, în vârstă de 60 de ani.

Petru Şerban a pus o parte din varză la murat

Vezi aici o fotogalerie cu localnicii din Milisăuţi

Localnicii spun că nu se mai merită nici să meargă cu ea prin pieţele din ţară deoarece taxele sunt foarte mari, la care se adaugă transportul, cazarea şi mâncarea, iar ei nu rămân cu niciun profit.

„Nu mai scoatem nici macar banii care i-am băgat. Trebuie să vând trei kilograme de varză cu 15 bani ca să cumpăr o hârtie igienică la 50 de bani“, a mai spus Daria Calenciuc.

Citiţi mai multe în Adevărul de mâine.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite