Fetiță de 8 ani, prinsă la furat de alimente, într-un supermarket din Rădăuți

0
Publicat:

Copila a încercat să sustragă alimente în valoare de 250 de lei, însă a fost surprinsă de un angajat al supermarketului. Cazul s-a petrecut la Rădăuți, Suceava. 

Magazinul din Rădăuți de unde a vrut să fure fetița de 8 ani FOTO Alina Iosif
Magazinul din Rădăuți de unde a vrut să fure fetița de 8 ani FOTO Alina Iosif

Un caz cutremurător s-a petrecut la Rădăuți, Suceava, unde o fetiță de 8 ani a fost prinsă la furat de alimente dintr-un supermarket, ea fiind trimisă de mamă.

Minora provine dintr-o familie săracă de rromi și are mai mulți frați, așa că a ajuns să fure alimente.

Aceasta a sustras din magazin alimente în valoare de 250 de lei, apoi s-a strecurat pe lângă o casă de marcat, pentru a ieși, numai că a fost observată de un angajat al supermarketului.

Omul a oprit-o pe micuță și a sunat la 112, iar la fața locului au venit polițiștii.

Agenții au constatat că cele reclamate se confirmă, produsele au fost returnate supermarketului și au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Reprezentanții magazinului au declarat că nu au nici o pretenție în cauză, nu se constituie parte civilă și își rezervă dreptul de a depune reclamație scrisă referitor la cele întâmplate.

Ulterior, polițiștii au mers și acasă la fetiță, unde au identificat-o pe mamă. Ei au discutat cu femeia și au condus-o la secție, pentru audieri, fiind vorba despre o faptă săvârșită de fiica ei minoră.  

Femeia a fost amendată pentru că nu a luat măsuri astfel încât fiica ei să nu săvârșească infracțiuni.

Polițiștii au instruit-o pe femeie cu privire la normele de conviețuire socială, ale ordinii și liniștii publice.

În ultimele luni, după scumpiri în lanț, se constată, în județul Suceava, o creștere a numărului de furturi de alimente din magazine, mai ales în mediul rural.

Au fost prinși adulți furând de la salam, la roșii sau dulciuri, toți declarând ulterior că au furat produsele respective din cauză că nu aveau bani să le cumpere.

Un bărbat dintr-o comună suceveană chiar a luat la bătaie vânzătoarea, reclamând că prețul la alimente era prea ridicat.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite