Femeie atacată în gospodărie de fostul concubin şi mai mulţi prieteni ai acestuia. Cinci bărbaţi au fost reţinuţi. Imagini din momentul atacului

0
0
Foto Captura video
Foto Captura video

O femeie din localitatea Şcheia, judeţul Suceava, a chemat Poliţia, după ce fostul concubin a intrat fără drept în curtea locuinţei sale, alături de mai mulţi bărbaţi. Atacatorii au distrus două geamuri şi i-au adresat proprietarei ameninţări cu acte de violenţă. Poliţiştii i-au propus femeii eliberarea unui ordin de protecţie, însă aceasta a refuzat. Cinci bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

UPDATE Imagini filmate de camerele de supraveghere montate la locuinţa femii au fost publciate de site-ul informatiata.ro.

„La data de 09.06.2022, ora 17.00, poliţiştii Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Şcheia au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că mai multe persoane au pătruns fără drept în curtea acesteia, au distrus două geamuri de la locuinţă şi i-au adresat ameninţări cu acte de violenţă. La faţa locului s-au deplasat echipajele de poliţie din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Şcheia, stabilind faptul că la data de 09.06.2022, în jurul orelor 16.30, în timp ce partea vătămată se afla la domiciliu, s-a prezentat fostul său concubin însoţit de alţi patru bărbaţi, au intrat fără drept în curtea locuinţei având asupra lor obiecte contondente, au distrus 2 geamuri de sticlă tip termopan ale locuintei si i-au adresat ameninţări cu acte de violenţă femeii”, transmite, duminică, IPJ Suceava.

Deoarece unul dintre atacatori a fost concubinul femeii, poliţiştii i-au propus acesteia emiterea unui ordin de protecţie, însă au fost refuzaţi. 

         

„Întrucât unul dintre bărbaţii implicaţi a avut anterior o relaţie de concubinaj cu partea vătămată, a fost întocmit şi aplicat şi formularul de evaluare a riscului din care a reieşit existenţa unui risc iminent însă femeia s-a opus emiterii unui ordin provizoriu de protecţie, după ce a luat la cunoştinţă de riscurile la care se expune. Acesteia i-a fost pusă la dispoziţie o cerere prin care să se adreseze instanţei în vederea emiterii unui ordin de protecţie, în situaţia în care va dori acest lucru”, mai transmite IPJ Suceava. 

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală spentru violare de domiciliu, ameninţare si distrugere.

„În cursul zilei de 11.06.2022, după efectuarea certcetărilor şi completarea materialului probator, poliţiştii i-au identificat pe toţi participanţii la agresiune, fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cei cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 42 de ani, sub aspectul săvârşirii  infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi ameninţare sub diverse forme ale participaţiei penale”, mai transmite IPJ Suceava.

Cei cinci bărbaţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite