Dragostea de McDonald's l-a costat permisul și o amendă de aproape 6.000 de lei pe un sucevean cu Mercedes VIDEO

0
Publicat:

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, s-a ales cu o amendă usturătoare și cu permisul suspendat pentru 30 de zile în prima zi din anul 2024, după ce nu a vrut să părăsească coloana de mașini de la McDonald's, care ocupa o bandă a bulevardului Ana Ipătescu din Suceava .

Întâmplarea a avut loc luni seara, 1 ianuarie, în zona restaurantului McDonald’s din centrul municipiului Suceava.  Având în vedere faptul că traficul era îngreunat de coloana de mașini formată la McDrive, un echipaj de poliție a fost nevoit să intervină pentru a fluidiza circulația.

Însă, eforturile polițiștilor de a degaja traficul au fost îngreunate de un conducător auto care nu a vrut să părăsească coloana de mașini. Tânărul, care se afla la volanul unui Mercedes cu numere provizorii, a susținut că vrea să aștepte pentru a comanda.

Tânărul a rămas fără permisul de conducere pentru 30 de zile. Foto:  pixabay (Arhivă)
Tânărul a rămas fără permisul de conducere pentru 30 de zile. Foto: pixabay (Arhivă)

Văzând că tânărul se împotrivește, oamenii legii l-au imobilizat, încătușat și l-au condus la secție.  

După verificări, polițiștii au descoperit că șoferul era un tânăr de 21 de ani din Vicovu de Jos, județul Suceava, care avea permis de conducere de mai puțin de un an. 

Astfel, șoferul în cauză s-a ales cu o amendă în valoare de 5.945 de lei pentru mai multe abateri, între care blocarea intersecției și nerespectarea indicațiilor polițiștilor. 

Totodată, el a rămas fără permisul de conducere pentru 30 de zile, pentru „nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu”. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite