Declaraţie halucinată a primarului Sucevei: „S-a diminuat pandemia şi pentru că s-a ieşit cu racla cu moaştele Sf. Ioan cel Nou pe străzi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: svnews.ro
FOTO: svnews.ro

Primarul Sucevei, Ion Lungu, crede cu tărie că numărul cazurilor de Covid-19 din municipiul Suceava a scăzut şi ca urmare a procesiunii cu moaştele Sf. Ioan cel Nou din primăvara acestui an.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, în conferinţa de presă care a avut loc miercuri, 30 iunie, că numărul cazurilor de COVID-19 a scăzut în oraş, între altele, pentru că preoţii Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor au scos racla Sf. Ioan cel Nou de la Suceava pe străzi.

„Ne-a păzit Dumnezeu aici, în Suceava. Am simţit acest lucru încă din primăvară când s-a ieşit cu Sfântul pe străzi. Am avut o procesiune şi pentru această pandemie. Vin oameni la mine şi îmi spun: 

„Ştiţi domnule primar, eram la spital, când a ajuns Sfântul în curtea spitalului am simţit că am prins puteri. M-am însănătoşit”. 

Toate au contribuit într-un fel sau altul. Mulţumim lui Dumnezeu că astăzi suntem într-o stare de normalitate în Suceava, dar lucrurile se pot întoarce oricând”, a spus Lungu.

În municipiul Suceava, în ultima săptămână, nu s-a înregistrat niciun caz de COVID. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Momentul în care maşina unui tânăr care mergea cu 160 de km pe oră intră într-un tractor. Doi oameni au murit pe loc VIDEO

40 de posturi din Ministerul Economiei, cu salarii de mii de euro pe lună şi pensie specială, au fost desfiinţate

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite