Crimă la Suceava. Un fiu le-a tăiat gâtul părinţilor şi a aruncat cadavrele într-o râpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat din Suceava şi-a ucis părinţii şi a aruncat cadavrele într-o râpă. FOTO: Arhiva Adevărul
Un bărbat din Suceava şi-a ucis părinţii şi a aruncat cadavrele într-o râpă. FOTO: Arhiva Adevărul

Un bărbat din Suceava şi-a ucis părinţii spunând că "aşa i-a cerut Sf. Ioan Botezătorul". Dublul asasinat a fost descoperit abia după cinci zile, perioadă în care un cadavru a stat în curtea locuinţei, iar altul într-o râpă.

Crimele au avut loc vinerea trecută în comuna Dorna Cândrenilor din judeţul Suceava. Grozăvia a fost descoperită abia după cinci zile, miercuri la amiază. Victimele au 77 şi, respectiv 71 de ani, iar ucigaşul este fiul lor de 46 de ani.

Crimele au fost descoperite de un localnic care le-a făcut o vizită bătrânilor după ce mai multe zile nu au răspuns la telefon. Bărbatul a văzut cadavrul bătrânului în curtea locuinţei. Trupul era parţial acoperit de zăpadă. Îngrozit, bărbatul a sunat la 112 şi a alertat autorităţile.

Victima a fost identificată în persoana lui Roman Vleju. Era dezbrăcat, acoperit cu zăpadă, crengi şi o pătură. Fiul bărbatului, Maxim Vleju, a fost găsit în casă, în timp ce lua masa. Era liniştit, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Când a fost întrebat de părinţi a ridicat din umeri: „Nu ştiu”.

La 300 de metri de casă a fost descoperit într-o râpă şi cadavrul mamei sale, Maria Vleju. Lângă trupul neînsufleţit se aflau o sanie plină de sânge şi o butelie. Cu sania, principalul suspect ar fi cărat cadavrul mamei sale, după care i-a dat drumul la vale, în râpă.

Se pare că cei doi soţi au fost omorâţi cu un obiect ascuţit, posibil cuţit sau toporişcă.

Casa în care locuiau bătrânii era izolată. Vecinii spun despre criminal că era liniştit şi cuviincios şi mergea des pe la biserici. De altfel, asasinul a spus că şi-a omorât părinţii pentru că "aşa i-a cerut Sf. Ioan Botezătorul".

Suspectul a fost reţinut şi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare prevenitvă.

Post by Orion Media Vatra Dornei.

Alte ştiri din Suceava:

FOTO Dezastrul de la Rozita: tavanul prăbuşit, standurile distruse, marfa făcută scrum, pagubele sunt uriaşe

FOTO Incendiu devastator la Centrul Comercial Rozita

Percheziţii la firma Eurospeed Suceava. DNA vizează contracte suspecte cu CNADNR

VIDEO Ţara lui Dorel: asfaltări şi betonări pe ninsoare, la Suceava

Preşedintele CJ Botoşani, Florin Ţurcanu, a fost condamnat definitiv la şase luni de închisoare cu suspendare şi ar putea să-şi piardă mandatul

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite