FOTO VIDEO Incendiu devastator la Centrul Comercial Rozita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu de proporţii a izbucnit luni dimineaţă la centrul comercial Rozita din comuna suceveană Şcheia. Flăcările au distrus marfă în valoare de câteva milioane de euro.

Incendiul a fost sesizat luni dimineaţă, în jurul orei 8.00, după ce comercianţii au deschis standurile din incinta centrului comercial Rozita. Martorii povestesc că o bubuitură s-a auzit în partea din spate a complexului după care au văzut flăcări mari şi fum dens.

Flăcările au cuprins imediat mai multe standuri şi a distrus marfa din interior. Din primele informaţii se pare că incendiul a afectat o suprafaţă de aproximativ 6.000 de metri pătraţi. Flăcările şi fumul gros putea fi observate de la câţiva kilometri depărtare.

Pompierii bănuiesc că incendiul a fost provocat de un scurt-circuit produs la un radiator electric.
Pompierii intervin cu aproape toate autospecialele din dotare. Trei persoane care au încercat să salveze marfă din standuri s-au intoxicat cu fum. Una dintre victime a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava.

Centrul comercial Rozita se află în imediata apropiere a hipermarketului Real din comuna Şcheia de lângă municipiul Suceava.

Alte ştiri din Suceava:

Percheziţii la firma Eurospeed Suceava. DNA vizează contracte suspecte cu CNADNR

VIDEO Ţara lui Dorel: asfaltări şi betonări pe ninsoare, la Suceava

Preşedintele CJ Botoşani, Florin Ţurcanu, a fost condamnat definitiv la şase luni de închisoare cu suspendare şi ar putea să-şi piardă mandatul

Primarul comunei Udeşti, Săvel Botezatu, a fost suspendat din funcţie

Percheziţii DNA în depoul CFR Suceava. Procurorii au audiat angajaţi şi au ridicat documente într-un dosar de corupţie

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite