Copil de 3 ani căzut pe fereastră, de la etajul doi al blocului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: libertatea.ro
FOTO: libertatea.ro

Accidentul s-a produs joi, 15 iulie, în municipiul Fălticeni, din judeţul Suceava. Copilul a profitat de neatenţia părinţilor, s-a urcat pe pervazul geamului de la bucătăria locuinţei şi a căzut în gol.

Un copil în vârstă de 2 ani şi 11 luni a căzut de la etajul 2 al blocului în care locuia. Accidentul s-a produs joi, 15 iulie, în jurul orei, 10.00, într-un bloc de pe strada Maior Ioan a municipiului Fălticeni, din judeţul Suceava. 

Copilul a profitat de un scurt moment de neatenţie din partea părinţilor şi s-a urcat pe pervazul geamului de la bucătăria aparatamentului de unde a picat în gol de la o înălţime de aproximativ şapte metri. 

Băiatul s-a prăbuşit pe aleea betonată din faţa blocului.

La faţa locului a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanţă. Salvatorii l-au găsit pe copil conştient şi l-au transportat la Spitalul Fălticeni, de unde a fost transferat ulterior la Spitalul Judeţean Suceava.

Copilul a suferit multiple fracturi craniene, contuzii cerebrale şi un hematom cranian. 

Vă mai recomandăm şi:

Coşmarul unui tânăr român răpit, jefuit şi bătut crunt de o bandă de italieni. „Ne plictiseam şi am zis să-i dăm o lecţie”

Mărturia revoltătoare şi lipsită de regrete a ucigaşului Elenei, românca găsită goală şi cu gâtul tăiat în casa ei din Italia

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite