Mărturia revoltătoare şi lipsită de regrete a ucigaşului Elenei, românca găsită goală şi cu gâtul tăiat în casa ei din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Şerban a fost ucisă pe 17 aprilie chiar în casa ei de Gabriel Falloni.
Elena Şerban a fost ucisă pe 17 aprilie chiar în casa ei de Gabriel Falloni.

În Italia începe procesul ucigaşului Elenei Şerban, românca găsită fără suflare în apartamentul ei. Anchetatorii spun că criminalul i-a tăiat gâtul şi a lăsat-o să agonizeze, apoi s-a făcut nevăzut, dar a fost prins. Ulterior, el şi-a recunoscut fapta şi le-a dat detalii poliţiştilor.

Italianul Gabriel Falloni, rezident în Valle d’Aosta, este acuzat că a ucis-o pe tânăra româncă. Falloni apare în imaginile camerei de supraveghere din blocul în care locuia Elena. El a intrat şi a ieşit după câteva ore din imobil în ziua în care românca a fost ucisă. Totodată, anchetatorii au descoperit că cei doi vorbiseră în zilele dinaintea crimei la telefon şi pe reţelele sociale. Pe de altă parte, au fost găsite o serie de dovezi care indică faptul că Gabriel Falloni este cel care a ucis-o pe Elena Şerban.

Falloni are antecedente penale, notează Aosta Cronaca. În 2012 a fost acuzat de două prostituate din Roma că le-a sechestrat, violat şi bătut. Un an mai târziu, el a fost acuzat de o tânără din Sassari de tentativă de viol. Ulterior, Gabriel Falloni a fost arestat de carabinierii din Sassari tot pentru o tentativă de viol asupra altei tinere şi a fost condamnat la patru ani de închisoare.

Explicaţiile ucigaşului 

Între timp bărbatul a rupt tăcerea şi a recunoscut că el este ucigaşul Elenei. Falloni a povestit cu lux de amănunte că a contactat-o pe româncă de pe un site de escorte, după ce o cunoscuse anterior cu altă ocazie. După ce a contactat-o online, a primit numărul tinerei şi au stabilit detaliile primei întâlniri amoroase, chiar în apartamentul femeii. 

În ziua convenită, pe 17 aprilie, italianul a fost primit de victimă. Deşi Gabriel Falloni nu intenţiona să-i facă rău şi voia doar să se distreze, şi-a pierdut cumpătul în momentul în care i-a cerut fetei să participe la un joc erotic, dar a fost refuzat. A început atunci să o strângă de gât, iar Elena a intrat în panică şi a luat un cuţit să se apere şi a încercat să se refugieze în baie, unde de altfel a şi fost găsită a doua zi într-o baltă de sânge. Falloni a urmărit-o însă şi a dezarmat-o, apoi a ucis-o într-un acces de furie chiar cu cuţitul cu care fata încercase să se apere.

La Nuova Sardegna vine însă cu o altă variantă, uşor diferită. Potrivit portalulului sard, italianul ar fi mărturisit că a devenit agresiv după ce ar fi fost tachinat de tânără. Însă şi mai recent, zilele trecute, Falloni ar fi mărturisit că ştia că tânăra avea bani cash şi se gândise să îi fure o parte din ei, nu însă să-i facă rău fizic. Ar fi atacat-o însă cu furie când românca i-a refuzat o cerere şi apoi l-a ironizat. 

De altfel aceste ultime variante sunt susţinute şi de faptul că Gabriel Falloni a luat tot ce a găsit de preţ şi usor de transportat din casa româncei, inclusiv o geantă în care se aflau 6.000 de euro. El a luat patru telefoane găsite în casa Elenei şi câteva bijuterii şi a ieşit rapid din casă, lăsând-o pe tânără în agonie. Acum, italianul riscă să petreacă cel puţin 20 de ani după gratii. 

Vă mai recomandăm şi:

Misterul morţii unei tinere românce din Italia, pe cale să fie rezolvat. Elena a fost găsită goală, în baie, cu gâtul tăiat VIDEO

Metoda prin care o bandă de hackeri români a dat un tun de 2 milioane de euro unei bănci franceze

Peripeţiile americanului care a vândut tot ce avea doar ca să fie cu iubita româncă. „Alungat de vameşi, fugărit de birocraţie, dar finalul a fost cu happy end” VIDEO

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri