Ce sancţiuni a primit benzinăria care a atins recordul absolut al speculei cu carburanţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: stirisuceava.net
FOTO: stirisuceava.net

În noaptea în care s-a iscat psihoza de la pompă, staţia de carburanţi din Plopeni, judeţul Suceava, a scumpit litrul de benzină, respectiv motorină, de la 8 lei, respectiv 8,5 lei, la 12 lei/litru. Angajatul pus să opereze scumpirea în panoul de afişaj electronic a avut o reacţie care s-a viralizat pe Facebook.

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au făcut controale în toată ţara la benzinăriile care au scumpit combustibilul în noaptea în care s-a creat o adevărată isterie la pompă din cauza unui zvon apărut pe reţelele de socializare referitor la majorarea preţului la carburanţi.

Până acum, la nivelul judeţului Suceava, cea mai mare sancţiune a primit-o staţia de alimentare din Plopeni care a majorat preţul motorinei şi benzinei de la 8 respectiv 8.5 lei/litru la 12 lei/ litru. 

Momentul în care a fost modificat preţul în panoul electronic de afişaj de la pompă a fost filmat de un martor. Clipul s-a viralizat pe Facebook datorită reacţiei pe care avut-o angajatul benzinăriei pus să facă opereze modificarea. 

Omul şi-a făcut cruce când a văzut noile preţuri.

Staţia de carburanţi din Plopeni a primit două sancţiuni, una de 5.000 de lei pentru afectarea intereselor economice şi o alta tot 5.000 de lei pentru că vindea produse alimentare şi nealimentare expirate.

În plus, comisarii de la protecţia Consumatorilor le-au cerut administratorilor firmei să le returneze clienţilor care au cumpărat combustibil cu 12 lei pe litru diferenţa de bani până la 8 lei şi respectiv 8,5 lei. Staţia a vândut 82 de litri de combustibili cu 12 lei/litru.  

Vă mai recomandăm:

Pe plaja virgină de la Corbu se ridică un complex turistic de lux. Un parlamentar solicită Guvernului un control

Jurnal de Vacanţă. Plaja Vadu, ultimul refugiu. Colţul de Rai interzis cândva turiştilor vă aşteaptă cu hectare întregi de plajă virgină

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite