Camera romantică a lui Ştefan Mandachi. „O privelişte superbă asupra unui tablou viu pictat - cerul plin de stele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/Ştefan Mandachi
FOTO: Facebook/Ştefan Mandachi

Antreprenorul Ştefan Mandachi a amenajat o cameră destinată îndrăgostiţilor pe acoperişul hotelului său din Suceava. Cuplurile au la dispoziţie un pat, o masă, un telescop şi un şemineu.

Antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi a anunţat pe reţelele de socializare că a amenajat o insolită cameră pentru îndrăgostiţi, pe acoperişul hotelului său din Suceava. 

Este vorba despre un spaţiu cu pereţi transparenţi în care cuplurile pot petrece timpul uitându-se la stele cu ochiul liber sau printr-un telescop, pot să ia masa sau să ciocnească un pahar cu vin. Proiectul este unic în zona Moldovei.

„Mandachi Hotel & Spa vă pune la dispoziţie un concept nou de cameră denumit care te va duce cu gândul la cele mai frumoase vise în doi. Camera dispune de o privelişte superbă asupra unui tablou viu pictat - cerul plin de stele. 

Bucuraţi-vă de un sejur inedit, deoarece camera noastră specială tip iglu încapsulează în intimitatea ei momente de nepreţuit, a căror martori, sunt doar stelele sclipitoare ale nopţii.

Te aşteptăm să o descoperi!”, este mesajul transmis de administratorul hotelului pe pagina de Facebook a unităţii de cazare.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Crimă urmată de sinucidere. Un bărbat şi-a strangulat partenera de viaţă, iar apoi s-a spânzurat

Crimă oribilă într-un sat din Dâmboviţa. Un patron şi-a ucis mama, bolnavă de Covid şi apoi s-a spânzurat. Ce bilet a lăsat

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite