Bătrână spulberată pe trecerea de pietoni, chiar în centrul Sucevei. Șoferul vinovat are 77 de ani VIDEO

0
Publicat:

Victima accidentului, o bătrână de 71 de ani, a ajuns cu grave leziuni la Spitalul Județean Suceava, unde a rămas internată. Șoferul neatent s-a ales cu dosar penal.

accident trecere pietoni Suceava , FOTO: Alina Iosif
accident trecere pietoni Suceava , FOTO: Alina Iosif

Grav accident rutier, chiar în centrul administrativ al municipiului Suceava, în zona Policlinicii Areni. O femeie a fost lovită în plin de o mașină, pe când traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, iar în imagini se vede cum femeia este luată pe capotă după care aterizează pe carosabil.

Șoferul neatent este un bătrân de 77 de ani, localitatea suceveană din Bosanci. Potrivit IPJ Suceava, în timp ce conducea autovehiculul pe bandă a doua de mers, el a surprins și accidentat pietonul aflat pe zebră.

Bărbatul nu a oprit în ciuda faptului că mașina de pe prima bandă staționa, tocmai pentru a da prioritate de trecere pietonului.

Femeia se afla în traversarea drumului public, prin loc special amenajat, marcat și semnalizat corespunzător.

În urma impactului violent a rezultat rănirea gravă a femeii, care a fost preluată de un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul Județean Suceava.

Medicii suceveni spun că aceasta are grave leziuni: traumatism cranio-cerebral, fractură de bază de craniu, contuzie abdominală și contuzie membre inferioare.

Victima accidentului rutier a rămas internată în Secția de Neurochirurgie a spitalului sucevean.

Șoferul a a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la Spitalului Județean Suceava, acestuia i s-a recoltat o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele șoferului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "vătămare corporală din culpă".

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite