Accident rutier pe DN31, soldat cu rănirea unei persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul FOTO ISU Călăraşi
Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul FOTO ISU Călăraşi

Un accident rutier petrecut în comuna Grădiştea, pe DN 31, în urma coliziunii dintre două autoturisme, s-a soldat, ieri, cu rănirea uşoară a unui conducător auto. Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de prim ajutor SMURD.

Conform ISU Călăraşi, joi, 9 ianuarie, ora 12.19, echipaje de intervenţie din cadrul Detaşamentului 1 au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă - să intervină în localitatea Grădiştea, pe Drumul Naţional 31, pentru acordarea primului ajutor în cazul unui bărbat, în urma producerii unui accident rutier in care au fost implicate două autoturisme.

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri unui bărbat în vârstă de 42 de ani, conducător al unuia dintre vehicule, care prezenta traumatisme minore, iar ulterior acesta a refuzat să fie transportat la o unitate spitalicească. Cel de-al doilea conducător auto implicat în accident nu prezenta traumatisme şi a refuzat examinarea.

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri