Bătaie pentru un loc de parcare, sub ochii trecătorilor, în municipiul Suceava

0
Publicat:

Bătălia pentru un loc de parcare este tot mai acerbă, în contextul creșterii numărului de mașini. Un astfel de incident a avut loc sâmbătă după-amiază, în parcarea unui magazin din Suceava, între administratorul acestuia și un tânăr de 20 de ani.

parcare municipiul Suceava, FOTO: Alina Iosif
parcare municipiul Suceava, FOTO: Alina Iosif

Un tânăr de 20 de ani a fost luat la bătaie, sâmbătă după - amiază, de la un loc de parcare. Tânărul parcase mașina în fața unui magazin din cartierul sucevean Burdujeni. El a fost luat la întrebări de către administratorul magazinului, care i-a cerut să își parcheze autoturismul în altă parte.

Cum tânărul nu a vrut să mute mașina, cei doi s-au luat la ceartă, iar, la un moment dat, a fost pălmuit de bărbatul de 63 de ani.

Victima a sunat la 112 și a cerut ajutor, iar la fața locului au ajuns polițiștii, care au constatat că tot scandalul în stradă s-a iscat din cauza mașinilor parcate în fața magazinului respectiv.

Tânărul de 20 de ani a declarat că nu dorește prezența unui echipaj de Ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar depune plângere împotriva agresorului.      

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe.

Tot mai multe astfel de cazuri

Nu este prima dată când sucevenii se iau la bătaie pentru loc de parcare. Anul trecut, polițiștii locali au intervenit la aproape 900 de astfel de sesizări. Sunt din ce în ce mai multe mașini în municipiul reședință de județ și sucevenii vor să le parcheze cât mai aproape de casele lor și din această cauză apar conflicte.

Mai mult, s-a ajuns și la tentativă de omor în unul din cazuri, fapt foarte grav, când doi suceveni s-au luat la bătaie de la un loc de parcare, iar unul dintre cei doi a suferit răni care i-au pus viața în pericol.

Două șoferițe s-au luat la ceartă și apoi la bătaie, chiar în centrul Sucevei, la începutul acestui an, și a fost nevoie de intervenția polițiștilor.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite