Bărbat tâlhărit de o tânără care i-a făcut ochi dulci într-un bar. Cum a rămas omul fără bani și fără telefon

0
Publicat:

Un bărbat de 51 de ani a cunoscut o tânără într-un bar, după ce tocmai scosese 1.000 de euro de la o bancă din Vatra Dornei. Femeia l-a „îmbrobodit”, așa că omul a cedat ispitei și a acceptat o aventură cu ea. Ulterior, a constatat că nu mai are nici bani, și nici telefonul mobil.

polițiști, FOTO: arhivă
polițiști, FOTO: arhivă

Un bărbat din Poiana Stampei a fost tâlhărit de o tânără care l-a abordat într-un bar și i-a făcut ochi dulci. Omul a scos vineri seară 1.000 de euro din bancă din Vatra Dornei, după care a mers la un bar din oraș. Acolo acesta a consumat băuturi alcoolice și a cunoscut o tânără de 26 de ani.

Ulterior, cei doi amorezi s-au deplasat împreună la un imobil de pe strada Miriștei, din localitate, unde au mai stat o perioadă, după care bărbatul a plecat spre locuința sa.

La 24 de ore, sâmbătă, acesta s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Vatra Dornei, după ce și-a dat seama că în urma aventurii rămăsese și fără bani, și fără telefonul mobil.

Găsită pe stradă, femeia a recunoscut furtul

Polițiștii au demarat cercetări și, pe baza descrierii oferite de păgubit, au reușit să o identifice pe tânără. Este vorba despre o femeie de 26 de ani, găsită de oamenii legii în municipiul Câmpulung Moldovenesc. Aceasta a fost depistată pe stradă și avea asupra ei suma de 2.553 lei. Tânăra a fost condusă la sediul Politiei Municipiului Vatra Dornei iar în urma audierii a recunoscut furtul comis.

Polițiștii au ridicat suma de bani găsită asupra tinerei și au înapoiat-o amorezului.

Tânăra s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urmă cu o lună, un bătrân din Milișăuți a fost înșelat de o femeie pe care a crezut-o îndrăgostită de el. Bărbatul de 91 de ani a fost copleșit de faptul că femeia de 42 de ani i-a făcut ochi dulci și a lăsat-o pe aceasta să îi intre în casă.

Numai că aceasta s-a făcut nevăzută la scurt timp, nu înainte de a lua din casa bărbatului banii din economii, cupoanele de pensie dar și documentele personale.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite