Bătrân de 91 de ani lăsat fără economii și fără cupoane de pensii de o femeie care i-a făcut avansuri

0
Publicat:

Femeia, în vârstă de 42 de ani, a venit la poarta bătrânului, i-a făcut ochi dulci și acesta a lăsat-o să intre în casă. A dispărut la scurt timp, dar nu cu mâna goală.

POlițiștii au identificat-o la scurt timp pe hoață FOTO A.I.
POlițiștii au identificat-o la scurt timp pe hoață FOTO A.I.

Un bătrân din Milișăuți a fost înșelat de o femeie pe care a crezut-o îndrăgostită de el.

Bărbatul de 91 de ani a fost copleșit de faptul că femeia de 42 de ani i-a făcut ochi dulci și a lăsat-o pe aceasta să îi intre în casă.

Numai că aceasta s-a făcut nevăzută la scurt timp, nu înainte de a lua din casa bărbatului banii din economii, dar și documentele personale.

Când și-a dat seama că a fost înșelat, bătrânelul i-a chemat în ajutor pe nepoții săi, iar unul dintre aceștia a sunat la 112.

Polițiștii au plecat în căutarea femeii după ce, rușinat, bătrânul le-a povestit ce s-a întâmplat și le-a spus cum arată hoața.

După căutări prin oraș, femeia a fost identificată la ieșirea din localitate, pe DN 2K, acolo unde stătea pentru a fi luată la ocazie.

Femeia a fost legitimată iar apoi i s-a cerut să prezinte obiectele pe care le avea asupra sa.

Cum aceasta a prezentat bani și documente pe care în primă fază nu a vrut să spună de unde le are, a fost condusă la secția de poliție.

Acolo a ajuns și bătrânul înșelat care a recunoscut-o imediat pe femeie de 42 de ani, originară din comuna suceveană Zvorâștea.

Luată la întrebări, aceasta a recunoscut că, într-adevăr, a luat bunuri din interiorul locuinței bătrânului, fără a ști însă despre ce sumă este vorba, pentru că nu a numărat banii luați.

În urma controlului corporal efectuat de polițiști, asupra femeii au fost identificate mai multe bancnote și bunuri persoane ale bărbatului: două taloane de pensie, cartea de identitate, card de sănătate dar și bani – în total 4.709 lei.

Bunurile au fost predate victimei, care a mulțumit polițiștilor cu ochii în lacrimi.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în arestul IPJ Suceava. Ea este cercetată acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite