Accident grav în Pasul Mestecăniș din Suceava. Un mort și patru răniți, în urma ciocnirii a două mașini cu un autotren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a murit și alte patru au fost rănite în urma unui grav accident petrecut marți dimineață, 30 august, în Pasul Mestecăniș din județul Suceava.

Accidentul cu trei autovehicule de la Mestecăniș, Suceava. FOTO ALO IAȘI
Accidentul cu trei autovehicule de la Mestecăniș, Suceava. FOTO ALO IAȘI

Două autoturisme și un autotren s-au ciocnit pe Drumul Național 17, în Pasul Mestecăniș, iar mai multe persoane au fost rănite, una dintre ele rămânând încarcerată.

Persoana încarcerată, în vârstă de 69 de ani, și-a pierdut viața în urma impactului. 

Celelalte persoane implicate în accident au fost transportate de urgență la spital, inițial fiind vorba de trei victime, după care s-a mai adăugat o persoană.

Șoferul autotrenului este singurul dintre cei implicați în accident care nu a suferit leziuni. 

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili cauza accidentului. Cel mai probabil, impactul a survenit în urma faptului că unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului, neadaptând viteza la condițiile de drum, șoseaua fiind umedă la ora accidentului. 

Acesta este cel de-al doilea accident grav petrecut în Pasul Mestecăniș, în mai puțin de o săptămână. Miercuri, 25 august, opt persoane au fost rănite și au fost transportate la spital, în urma coliziunii dintre un autoturism Dacia Logan și un Ford.

Accidentul cu opt victime de la Mestecăniș, Suceava. FOTO ISU Suceava
Accidentul cu opt victime de la Mestecăniș, Suceava. FOTO ISU Suceava

Au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere dotată cu echipament pentru descarcerare, trei ambulanțe SMURD B2, o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intesnivă Mobilă), cu sprijinul a trei ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite