A provocat un accident soldat cu avarierea a trei autoturisme şi s-a culcat acasă liniştit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul de pe drumul european E85 s-a soldat cu trei răniţi.
Accidentul de pe drumul european E85 s-a soldat cu trei răniţi.

Un şofer a fugit de la locul accidentului sperând că nu va fi prins, dar a fost trădat de plăcuţa de înmatriculare pe care a pierdut-o la locul coliziunii. Pentru poliţişti a fost doar o chestiune de timp până ce l-au depistat pe vinovat.

Un autoturism s-a răsturnat în şanţ, iar un altul a fost serios avariat, iar şoferul vinovat de acest accident a ales să plece de la locul impactului ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Bărbatul s-a culcat apoi liniştit, iar poliţiştii l-au găsit în pat. Prinderea autorului accidentului a fost posibilă ca urmare a faptului că plăcuţa de înmatriculare de la maşina pe care o conducea a căzut în momentul impactului.

Evenimentul rutier s-a petrecut marţi dimineaţă, în jurul orei 7.00, pe drumul european E85, la ieşirea din municipiul Suceava spre Siret.

Şoferul fugar a lovit din spate un VW Golf condus de un bărbat de 37 de ani. Autovehiculul lovit s-a rotit pe şosea şi a ajuns pe contrasens, unde a lovit un Chevrolet Aveo, care s-a răsturnat în şanţ.

Accidentul s-a soldat cu trei răniţi, cei doi şoferi şi o pasageră aflată în autoturismul marca VW Golf. Răniţii au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, unde au primit îngrijiri medicale, fără ca nici unul să rămână internat.

Circulaţia pe drumul european E85 a fost îngreunată, fără a se ajunge însă la blocarea traficului rutier. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite