Bătrână de 67 de ani, prizonieră între dulap şi calorifer, timp de două zile, sub ochii indiferenţi ai concubinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În acest bloc s-a petrecut grozăvia, iar timp de două zile nimeni nu a ştiut nimic.    Foto: Sandrinio Neagu
În acest bloc s-a petrecut grozăvia, iar timp de două zile nimeni nu a ştiut nimic.    Foto: Sandrinio Neagu

Fapt incredibil într-un imobil din Rădăuţi, unde o femeie a fost aproape de moarte după ce a stat blocată timp de două zile între un dulap şi un calorifer. Totul s-a petrecut sub privirile impasibile ale concubinului, şi doar sosirea întâmplătoare a unei rude a făcut ca chinurile bătrânei să fie curmate.

Un întâmplare halucinantă s-a petrecut acum câteva zile într-un bloc din municipiul Rădăuţi, unde o femeie în vârstă de 67 de ani a stat prizonieră între un dulap din lemn masiv şi un calorifer încins la maxim.

Incredibil este că chinurile femeii au durat două zile, iar în tot acest interval, concubinul în vârstă de 78 de ani nu a făcut nimic pentru a-i curma suferinţa.

Din cercetările efectuate de poliţiştii rădăuţeni a rezultat că în după-amiaza zilei de joi, 24 ianuarie, în jurul orelor 16.00, Elfrida Schaler, care era singură acasă, s-a dezechilibrat şi a căzut în spaţiul dintre un şifonier fabricat din lemn masiv şi un calorifer din fontă, unde a rămas blocată.

Câteva ore mai târziu, Aurel Abobului, bărbatul cu care trăieşte în concubinaj de mai mulţi ani, a ajuns acasă. Acesta a încercat să o ajute, însă nu a reuşit, iar ceea ce a urmat pare desprins dintr-o piesă de prost gust. Aurel Abobului şi-a abandonat concubina acolo, deşi putea să ceară ajutor de la vecini ori să sune la 112.

Nu se ştie cum a rezistat femeia în acel spaţiu şi cum şi-a făcut necesităţile fiziologice, dar cert este că elemenţii încinşi ai caloriferului i-au provocat răni grave.

Chinurile ei au luat sfârşit sâmbătă după-amiază, când la uşa garsonierei a sunat o cunoştinţă, care a apelat Serviciul de Urgenţă 112.

Transportată la Spitalul Municipal Rădăuţi, bătrâna a fost diagnosticată cu „arsură grad IV sân bilateral, arsură grad II abdomen anterior, escara şold drept şi torace posterior”, iar din cauza leziunilor deosebit de grave a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava.

Poliţiştii din Rădăuţui au demarat o anchetă, iar Aurel Abobului va fi cercetat penal sub acuzaţia de „lăsare fără ajutor”.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite